2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 70 پست
تویه سایت نوشته اولی پررنگ پسر هس

آخه خودم 4 تا بارداری داشتم و خودم قبل از سونو از رنگ ادرار متوجه میشدم.... اینجا هم به هر کی گفتم درست بوده 

به اسی هم گفتم اگه جنسیتو فهمیدی تگم کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه سونو گفت یدونس فسقلی

خوب سونو قلب هم به من‌گفت یه دونس بعد ۱۲ هفته گفتند بهم‌دوتاس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آخه خودم 4 تا بارداری داشتم و خودم قبل از سونو از رنگ ادرار متوجه میشدم.... اینجا هم به هر کی گفتم د ...

من آب میخورم تهوع میکنم اصلن کل روز بتونم بک لیوان آب بخورپ اونم یخ.از کجا تشخیص بدم اونوقت؟

من آب میخورم تهوع میکنم اصلن کل روز بتونم بک لیوان آب بخورپ اونم یخ.از کجا تشخیص بدم اونوقت؟

اونو نمیدونم ولی منم زیاد آب نمیخوردم ادرارم کم رنگ بود حتی اول صبح هم کمرنگ بود و پسر بود

هردوروز بتا میره دوبرابر بالا.تقریبن ۱۰۰۰به بالا بودی ۷۰ درصد بناهای ۱۰۰۰به بالا دختر میشه.بازم لطفن ...

باشه حتما عزیزم جنسیت مشخص شد ایشالا تگت میکنم

ن خوبی بدی اصلا ازش ندیدم🥺

خب دیگه پس انشاالله که زندگیت خوب پیش بره گفتم دیگه زیادی گیر نده چون الانم نامزدین نمیتونه کاری کنه که بیچاره ،مثلا باخودش ببره جایی

خواهر سه تاش سقط شد در حال حاضر ۲ تا دارم به لطف خدا و اگر خدا بخواد سومی را باردارم ان شاالله شم ...

آمین عزیز همچنین

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂 نره خر های سایت ، با شمام الدنگای کثیف ، که همش درخواست دوستی میدین .. الهی خدا ب زنه ب اون کمرتون تا دیگه راست نشه ..کثافتای رذل