2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 70 پست
با تجربه ۶ بارداری که توش سه تاش پسر و دو تاش دختر و یکی هم نامعلوم بود میگم اصلا علائم ربطی ندا ...

ماشاالله خدا حفظشون کنه

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂 نره خر های سایت ، با شمام الدنگای کثیف ، که همش درخواست دوستی میدین .. الهی خدا ب زنه ب اون کمرتون تا دیگه راست نشه ..کثافتای رذل

هفته ی ۶ دکترمم گفت بتات خیلی خوب بالا رفته تو ۶ روز از ۱۰۱ رفت ۴۸۲۵

تو ۶ هفته چطور علایم معلوم میشه.دوهفته بعد علایم عوض میشه از ۸ به بعد وقت کن .بتا ۴هزار ماله روز ی هست که باید پریود شی؟یا چن روز گذشته؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ماشاالله خدا حفظشون کنه

خواهر سه تاش سقط شد

در حال حاضر ۲ تا دارم به لطف خدا

و اگر خدا بخواد سومی را باردارم

ان شاالله شما هم به سلامتی فارغ بشی و سالم بیاد تو بغلت

الحمدالله رب العالمین🤲

تو ۶ هفته چطور علایم معلوم میشه.دوهفته بعد علایم عوض میشه از ۸ به بعد وقت کن .بتا ۴هزار ماله روز ی ه ...

من خیلی توجه کردم به علائمم 

۸روز قبل موعدم حس میکردم باردارم، حتی بتا دادم دکتر گفت مشخص نیست ولی من مطمئن بودم

نه گلم ۶ روز بعد موعدم ۴هزار بودم

من خیلی توجه کردم به علائمم  ۸روز قبل موعدم حس میکردم باردارم، حتی بتا دادم دکتر گفت مشخ ...

هردوروز بتا میره دوبرابر بالا.تقریبن ۱۰۰۰به بالا بودی ۷۰ درصد بناهای ۱۰۰۰به بالا دختر میشه.بازم لطفن جنسش معلوم شد بگو .قطعی نگفتم که.ایشالله هر چی بخوای همون میشه.بهم بگو ببینم این نظریه درسته یا نه