2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا باهم صادق باشیم نیوشا ما داریم تو قرن 21 زندگی میکنیم... همه گاهی کابوس میبینیم یا توهم میزنیم ولی وقتی بهش بال و پر میدی و باورش میکنی خطرناک میشه و باید اجازه بدی یه روانپزشک بهت کمک کنه... 

اوم چی هست؟ 🤣🤣🤣من خوابم میاد خودت بگو بیست و چهار ساعت نخوابیدم  اما خب توهم نیس مامانمم شن ...

ببین اسکیزوفرنی که یه اختلال روانیه که بیمار توش واقعیت و خیالو قاطی میکنه و صداهایی میشنوه و چیزایی میبینه که وجود ندارن اما فک میکنه مشکل از بقیه اس که اون چیزارو نمیبینن و درک نمیکنن... همین کم خوابیتم میتونه یه علت باشه ها من هروقت شبا بد میخوابم تو روز استرس دارم و توهم میزنم

بیا باهم صادق باشیم نیوشا ما داریم تو قرن 21 زندگی میکنیم... همه گاهی کابوس میبینیم یا توهم میزنیم و ...

آهوم طبیعی و کاملا قبول دارم اما خب من به اشتباه چند سری یه کارایی کردم که سر و کله اینا تو زندگیم پیدا شد و مطمئنم توهم نیس چون مامانمم یه سریشنید و طبق چیزی که بالا گفتم به شدت ترسید 

درسته ما تو قرن ۲۱ هستیم اما جن و انس وجود داره توی قرآن هم ذکر شده 

ببین اسکیزوفرنی که یه اختلال روانیه که بیمار توش واقعیت و خیالو قاطی میکنه و صداهایی میشنوه و چیزایی ...

نه بابا کم خوابین که به خاطر کار که دارم و مشکلات زندگیمه 

نه فقط خودم ندیدم آخه مامانمم دید

چون اعتقادی ندارم نظری هم نمیتونم بدم... 

من الان همه خوابن و دارم صدای ناله و جیغ میشنوم اما ارومن این صدا همیشه چهار صبح تو خونمونه 

خانوادم فکر میکنن همسایه است😶😶😶

نه بابا کم خوابین که به خاطر کار که دارم و مشکلات زندگیمه  نه فقط خودم ندیدم آخه مامانمم دید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11462438/خونه-هاتون-حصار-کنید

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج