2777
2789
عنوان

تعیین رشته

71 بازدید | 4 پست

شبتون بخیر بچه ها  من امسال نهمم باید تعیین رشته کنم

بنظرتون دارو سازی بهتره یا معلم(معلمی یا استاد دانشگاه حالا کلا تدریس)

منن خودم از بچگی معلمی و درس دادن خیلی دوس داشتم  تا همین چند. وقت پیشم تموم قصدم رفتن ب دانشگاه فرهنگیان و رشته انسانی بود ولی تحقیق کردم میگن حقوقش خوب نیست ... درآمدم برام مهمه نمیخوام کلی درس بخونم آخرشم برای ۱۰ تومن از بین چیزای دیگم (رشته ها و شغل های مختلف) از داروسازی خوشم اومده میگن درآمدش خوبه محیط کارش اینده شغلیش و ...همش خوبه ولی از سختی درسش میترسم 

از فیزیک و شیمی ک همش فرموله و مخصوصا داروسازی ک فرمول داره میترسم نتونم بخونم معدل هفتم و هشتمم ۱۹ و ۴۰ و ۵۰ بوده علوم همیشه ۱۸ ۱۹ بودم امسال ب دلایلی ک فقط چندماه تونستم برم و نصف بیشتر سال غایب بودم فقط ترم دوم افت شدید تو علوم پیدا کردم ک ۱۱ گرفتم (گرچه برا امتحانش فقط چندساعت خوندم)

الان موندم واقعا ی هفتس اصلا شبام بزور میخوابم همش فک میکنم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین به معدل نیست من خودم معدل سال نهم ۱۹ و ۸۰ و خوردی بود فک کنم اینجور که یادمه و تیزهوشان بودم اما رفتم رشته تجربی واقعا بریدم  و  آخرشم ریاضی کنکور دادم تجربی باید واقعا روحیه شکست ناپذیری داشته باشی و ما امید نشی تلاشتم باید زیاد باشه و به نظر من با تلاش معمولی توی رشته ی تجربی رشته ی تاپ قبول نمیشن  خلاصه این ۳ سال فقط و فقط درس و درسا هم واقعا آسون نیستن  خلاصه همش بر میگرده به روحیه ی خودت 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی