2777
2789
عنوان

پرستار کودک

148 بازدید | 22 پست

سلام

پسرم تازه ۹ ماهش شده و منم از مهر یشالا میرم سرکار. باید براش پرستار بگیریم. 

ممنون میشم اگر همفکری بفرمایید که چه نکاتی رو مدنظر داشته باشم تو انتخاب پرستار؟ و اصلا چطور یه شخص مناسب میدا کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیدا کردن شخص مناسب خیلی سخته. ترجیحا پرستار و بچه رو جای مطمئن بگذار که تنها نباشن (مثل خونه پدرو مادر)، یا حداقل خونه دوربین بگذار که بتونی چک کنی.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

ببین بچه های من پرستار داشتند،زن فوق العاده خوب و مهربونی بود.

ولی روزهایی که من نبودم تمام کمدها و کابینت ها را میگشت ،هر خریدی که میکردم یک جور با حسرت نگاه می کرد که مجبور بودم برای اونم خرید کنم،تو تربیت بچه ها خیلی دخالت می کرد و پا رو خط قرمز های من میذاشت،مثل یک مادر هم دلسوز نبود با اینکه بچه ها را خیلی دوست داد.

بعد پرستار معمولا از یک طبقه ضعیف هست مدام چشمش دنبال زندگیتونه.

بیشتر وقتها هم یا پای تلویزیون بود یا گوشی.

کلا پرستار نگیری نفعش برات بیشتره.

تازه این خانمی که من میگم فوق العاده مهربون و با شخصیت بودا.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
ببین بچه های من پرستار داشتند،زن فوق العاده خوب و مهربونی بود. ولی روزهایی که من نبودم تمام کمدها و ...

مجبورم.مسیر کارم تو اتوبانه میترسم پسرمو ببرم‌همراه خودم

مجبورم.مسیر کارم تو اتوبانه میترسم پسرمو ببرم‌همراه خودم

بسپارش به مادرت یا مادر شوهرت.

یا تو خونه حتما چند جا دوربین نصب کن.

اخلاقش مهمه ببین خلاصه یه جورایی یه بخش از تربیت بچت رو داری بهش می‌سپاری ببین خودش چه شخصیتی داره ...

درسته. خیلی استرس دارم. قرار بود مادرشوهرم بیاد پیشش که کلا شرایط اونا تغییر کرد و کنسل شد

پیدا کردن شخص مناسب خیلی سخته. ترجیحا پرستار و بچه رو جای مطمئن بگذار که تنها نباشن (مثل خونه پدرو م ...

باید بیاد خونه خودمون اما دوربینو حتما میذاریم. پسر من خیلی مظلومه میترسم اذیتش کنن🥺🥺🥺

مامانم‌ شهرستانه و مادرشوهرم خودش شاغله. اگه پیش خانواده خودم بودم که غمی نبود

خلاصه حواست را خیلی خیلی جمع کن لطفا.

تو تلویزیون یک فیلم نشون میداد پرستاره مدام شربت خواب میداد به بچه و...

باید بیاد خونه خودمون اما دوربینو حتما میذاریم. پسر من خیلی مظلومه میترسم اذیتش کنن🥺🥺🥺

امیدوارم آدم خوبی پیدا کنی. من ۵ ماه پرستار داشت دخترم، تازه گذاشتمش خونه مادر و پدرم که اونا نظارت کنن ولی باز هم از پرستاری که همه تعریف میکردن راضی نبودم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊