2777
2789
عنوان

پرستار کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست
امیدوارم آدم خوبی پیدا کنی. من ۵ ماه پرستار داشت دخترم، تازه گذاشتمش خونه مادر و پدرم که اونا نظارت ...

مادرشوهرم قول داده بود بابتش اما خب شرایطش جور نشد‌. مرخصی بهم نمیدن دیگه وگرنه امسالم نمیرفتم. میدونم خیلی قضیه حساسیه بخصوص تو سنی که بچه زبون نداره بگه دارن باهاش چیکار میکنن

مادرشوهرم قول داده بود بابتش اما خب شرایطش جور نشد‌. مرخصی بهم نمیدن دیگه وگرنه امسالم نمیرفتم. میدو ...

حق داری عزیزم. درکت میکنم کاملا. خودم این اوضاع رو داشتم. امیدوارم فرد مناسبی رو پیدا کنی. من مجبور شدم از خیلی چیزها بگذرم فقط به همین دلیل که کسی نبود بچم رو نگه داره. مادر و پدر خودم تواناییش رو نداشتن، پرستارها هم خوب نبودن.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری عزیزم. درکت میکنم کاملا. خودم این اوضاع رو داشتم. امیدوارم فرد مناسبی رو پیدا کنی. من مجبور ...

ممنونم. ایشالا. لطفا دعا کنید یا پرستار خوب پیدا کنم یا مادرشوهرم برگرده🤲🤲🤲

چرا نمیزاریش مهد ک بچه کوچیک نگه میدارن

خیلی کوچیکه. میترسم خیلی اذیت بشه محیط جدید آدمای جدید و اینکه خوب مراقبش نباشن... اما اینم گزینه ایه که بهش فکر نکرده بودم

ممنونم از همگی

لطف کردید این ساعت شب وقت گذاشتید و جواب دادید. سپاسگزارم

لطفا پسر منو از دعای خیرتون محروم نفرمایید. ایشالا هم برای آرتای هم و هم بچه های شما و هر طفل معصوم دیگه ای بهترین شرایطی که سلامت و آسایششون رو تامین میکنه فراهم بشه🤲🤲🤲

شبتون بخیر💕💕💕