بچه من یکسال پیش بهم تجاوز شد من خودم اصلا نمیخاستم و اصلا هماهل رابطه و اینا نبودم ولی تو این یکسال از همه چی افتادم از درسم افتلدم استرس دارم موادم در حدی ک هیچکاری نمیتونم کنم استرسم ب حد زیادی بالا رفته مامانمم جوری نیست ک منو درک کنه کسی هم ندارم باهاش دردل کنم ولی اصلا نمیتونم حالم خوب کنم همش میترسم حتی وقتی تو خونم همش گریه میکنم بنظرتون چیکار کنم باکی حرف بزنم؟
پدر و مادر از زمان بارداری در برابر بچشون مسئولن و باید جواب خدا رو بدن.صد در صد حق با شماست.من پارس ...
آره واقعا کاش کمی بیشتر مراقب بودن دیگه حتی نمیشه به نزدیک ترین آدم های زندگیت هم اعتماد کنی باید مراقب بچه ها باشیم من خودم این اتفاق واسم افتاد ولی اگر روزی ازدواج کردم عمرا نمیزارم بچم مثل خودم بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم ولی اگر بخوام بگم بهش اونم یه روز قبل از کشتن خودمه
حق داری برات سخت باشه پس اصلا فکرشم نکن به مامانتم نگو.این چه حرفیه به خاطر گناهی ک نکردی خودتو به یه گناه کبیره الوده کنی.اونایی ک خیانت میکنن با مرد زن دار رابطه دارن اونا باید خودشون رو بکشن.بیشتر کارای معنوی کن ورزش کن به خودت برس دو روز دیگه میخوای ازدواج کنی مادر بشی و کلی حس خوب تجربه کنی ک دیگه اینارو از یادت بره
16 سالمه ، شاید هنوز بچه باشم ولی خب کم زجر نکشیدم تا الان
تولدت مبارک گل دختر.از الان به بعد دنبال کارایی باش ک شادت کنن.من ۲۶ سالمه یعنی ۱۰ سال ازت بزرگترم چقدر بهت احساس نزدیکی کردم تو به نظر خیلی عاقل تر و خانوم تر از هم سن و سالات میای.امیدوارم از الان ب بعد فقط شادی کنی و شادی و شادی
خدایی که توی بچگی منو اینقدر زجرم داد فکر نمیکنم اون قدر پیشش عزیز باشم که آدم خوب سر راهم قرار بده ...
به نظرت امام حسین خواهرش بچه هاش برای خدا عزیز نبودن ک این بلاها سرشون و اومد هیچی جلوشو نگرفت.خدای ما خدای مظلوم ها و دل شکسته هاست همه هم قرار نیست اینجا مجازات بشن.ایمانتو به خدا قوی تر کن تا به آرامش برسی
مثلا راهکار الان میدن توش کیفت همیشه کاندوم باشه حتی اگه مجردی چون یک موقعه خدایی نکرده بهت تجاوز شد ...
کاندوم چ کمکی میکنه مثلاً طرف میخواد بهت تجاوز کنه بهش بگی ی لحظه صبر کن بهت کاندوم بدم بعد کارتو بکن؟؟
داشتن ی اسپری فلفل تو کیف که کارای بیشتری داره
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من