2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
یعنی چی ک خبر داشتی؟مگه قبلش بهت گفته بود ک بهت نظر داره؟

نه ولی قبلا اینکارو کرده بود یعنی فقط یکبار نبوده میدونستم اگه مامانم بره و خونه خالی بشه یه بلایی سرم میاره یادم نمیره افتاده بودم دنبال مامانم التماس میکردم منو ببره ولی نبرد

آره ، اتاقم قفلش خراب شده نمیتونم برم ولی وسط خونه یه دیوار هست که اون ور مشخص نیست میرم روی اون مبل ...

الهی بمیرم ک انقد شرایط سختی رو داری تحمل میکنی.ای کاش اینایی ک نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن با یکی دوست بشن ک این کاره باشه 

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم ک انقد شرایط سختی رو داری تحمل میکنی.ای کاش اینایی ک نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن با یکی ...

کاش تو بچگی به مامانم میگفتم الان رو دلم مونده نمیتونم این وضع رو تحمل کنم

نه ولی قبلا اینکارو کرده بود یعنی فقط یکبار نبوده میدونستم اگه مامانم بره و خونه خالی بشه یه بلایی س ...

😢😢😢😢

هیچ وقت حتی الانم نمیتونی به مادرت بگی؟به خاطر اینکه خالی بشی؟

کاش تو بچگی به مامانم میگفتم الان رو دلم مونده نمیتونم این وضع رو تحمل کنم

میتونی تو نامه براش بنویسی.معلومه آدم تو دلش میمونه به باباشم ک نمیتونه بگه

😢😢😢😢 هیچ وقت حتی الانم نمیتونی به مادرت بگی؟به خاطر اینکه خالی بشی؟

وقتی بچه بودم تهدیدم کرد که اگه به مامانت بگی این بلا رو سر اونم میارم و جدا از اون میترسیدم بگم و من مقصر بشم

الانم روم نمیشه به زبون بیارم اصلا نمیتونم

میتونی تو نامه براش بنویسی.معلومه آدم تو دلش میمونه به باباشم ک نمیتونه بگه

با گفتن من هیچی درست نمیشه

بنظرت بهش گفتم میخواد چیکار کنه؟

اگه قضاوتم کنه چی؟یا اون برادرم حرفامو انکار کنه یا اصلا به دروغ بگه تقصیر خودش بوده اون وقت چیکار کنم

وقتی بچه بودم تهدیدم کرد که اگه به مامانت بگی این بلا رو سر اونم میارم و جدا از اون میترسیدم بگم و م ...

یعنی راست میگفته؟خب پدرت ک میکشتش.نمیدونم به هر حال هر کس جای شما هم بود شاید میترسید و چیزی نمیگفت.به هر حال گذشته شما تنها راهش اینه ک فراموشش کنی به این فکر کن ک خیلیا بدتراز اینم سرشون اومده خدایی نکرده بعضیا ک دختر رو میبرن دوستاشونم میارن چند نفری بهش تجاوز میکنن و...هزار تا اتقاق بد دیگه.خودتو مشغول کن رو کاغذ بنویس آتیشش بزن بگو این خاطره تبدیل ب خاکستر شد

یعنی راست میگفته؟خب پدرت ک میکشتش.نمیدونم به هر حال هر کس جای شما هم بود شاید میترسید و چیزی نمیگفت. ...

شاید میخواسته منو بترسونه که چیزی نگم

چرا اونایی که اصلا چنین اتفاق براشون نیوفتاد و راحت دارن زندگیشون رو میکنن رو نمیگی

یعنی اینقدر واسه خدا بی اهمیت بودیم که گذاشت این بلاها سرمون بیاد به من بگو یه بچه چه گناهی داره واقعا؟

به بابام بگم که منو میکشه با اینکه تقصیری نداشتم

واقعا مردای ایرانی عجیبن.حالا بابای من ک دبیرستانی بودم با اینکه هیچ وقت نمیخواستم ابروهامو بردارم میگفت اگه همچین کاری کنی میکشمت یا برای لاک بهم گیر میداد.یا حتی ی بار رفتیم عید دیدنی بخدا اول راهنمایی بودم شالم ساتن بود تو کوچه باد زد دیگه به زور نگهش داشتم وقتی رفتیم خونه فامیلمون اون رفته بود چایی بیاره بابام شالم کشید با عصبانیت گفت این چیه میکنی سرت.حالا همین بابام تو فلمیلای خودش چون همه بی حجاب بودن براش مهم نبود استین کوتاهم بگردم ولی خودم از دوم راهنمایی تو فامیل بابام ی مانتو روسری داشتم.ببین دیگه طرز فکر بابای من چی بود.حالا شوهرم وقتی اومد خواستگاری ازم خواست موهام پیدا نباشه حتی اگه چادر نپوشم.الان با عشق محجبه ام چون طرز بیان خواسته شوهرم با بابام خیلی فرق داشت اخرشم میگفت بازم هر طور خودت میدونی ولی من دوست ندارم گناه پات نوشته بشه یا کسی رنگ موهاتو ببینه....

ببین چقدر آدما با هم فرق دارن

شاید میخواسته منو بترسونه که چیزی نگم چرا اونایی که اصلا چنین اتفاق براشون نیوفتاد و راحت دارن زندگ ...

پدر و مادر از زمان بارداری در برابر بچشون مسئولن و باید جواب خدا رو بدن.صد در صد حق با شماست.من پارسال با شوهرم و پسرم رفتیم مشهد تو حرم یه لحظه ازش غافل شدم گم شد.یا تو هتل اومدم پیش شوهرم تو لابی پسرم رفت تو حیاط هنوزم خودمو ملامت میکنم ک اگه بلایی سرش اومده بود چی اگه یکی میدزدیدش اگه ماشین میزد...‌ولی پدر و مادرای ما هیچی از تربیت فرزند.مراقبت های جنسی هیچی نمیدونستن من فقط دلم برای مامان و بابام میسوزه که ناآگاه بودن.

واقعا مردای ایرانی عجیبن.حالا بابای من ک دبیرستانی بودم با اینکه هیچ وقت نمیخواستم ابروهامو بردارم م ...

بابای منم دقیقا همینطوریه

واقعا شوهرت آدم خوبیه برات آرزوی خوشبختی میکنم

با گفتن من هیچی درست نمیشه بنظرت بهش گفتم میخواد چیکار کنه؟ اگه قضاوتم کنه چی؟یا اون برادرم حرفامو ...

آخه بچه ۲ساله هم میدونه یه دختر ۸ ۹ ساله بی تقصیره یا سراغ داداشش نمیره ولی پسر ۱۷ ۱۸ ساله تو اوج نیازشه.من نگفتم به مادرت بگی ک بره به داداشت بگه گفتم ک بدونه چه اشتباهی کرده حواسش نبوده.اگه دوباره داداشت به روش بیاری از اینی  ک هستین بیشتر از هم زده میشین و روش تو روت باز میشه تو این سن

بابای منم دقیقا همینطوریه واقعا شوهرت آدم خوبیه برات آرزوی خوشبختی میکنم

امیدوارم تو هم یه بخت خوب نصیبت بشه.یکی ک تمام غم هاتو پیشش فراموش کنی