2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این عوضی جواب نده  خودش هم یک نر متجاوزه

یعنی بعضی مردا اینکار میکنن فک نمیکنن پسفردا خودشون بابا شن دخترشون با گریه بیاد خونه چ حالی میشن ک این بلا سر دختر مردم میارن:)

دو تا مرد دارن توی این تاپیک ول میچرخن  یکیشون که همش میگه از جزییات توضیح بده

خیلی نامردن ک میمونن تو این بحث..

خیلی زیاد.......

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
چرا جلو جلو براش زندگی رو بد پیشبینی می‌کنی  اصلا اینطور نیست

نمیدونم همچین حسی دارم منم بچه بودم چن نفر درحد اینکه بهم دست بزنن الان شوهردار متنفرم از رابطه شوهرمم میگه سردی حس میکنم سردی از مغزت نشات میگیره

نمیدونم هر درمانی میشه انجام بده

ولی هر روز زیارت عاشورا بخون و هر جاش گریه ت گرفت حتی برای خودت گریه کن سبک میشی کم کم ولی توو تایم های دیگه به هیچ وجه بهش فکر نکن ،انگار همچنین اتفاقی وجود نداشته

اینحوری ذهنتو کنترل کردی.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

عزیزم‌کدوم بزرگ سالی من‌ نزدیکای ۱۷ سالم بود این اتفاق افتاد

الان رو میگم 

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
آره واقعا متنفر شدم از رابطه اگر روزی ازدواج کردم بنظرت به طرف بگم؟میترسم قضاوتم کنه

هیچوقت نگو..خواهشا🙏🙏🙏🙏

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.