2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
من الان چیکار کنم واقعا وقتی همیشه جلوی چشممه و نمی تونم کاری کنم آخه آدم چقدر میتونه بی رحم باشه که ...

چ نسبتی باهات داشت؟ من اونشب خاستم‌فرار کنم از رو در گفت گرفتم گفت حیغ بزنی میزنمت تو چشاش نگا کردم گفتی خیلی عوضی گفت میدونم:)

کامل توضیح ندادین میشه کامل بگید

توروخدا برو بیرون..

اینجا خال خیلیا خوب نیس.‌‌.

برو..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

16 دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم تا 10 یا 11 سالگی ادامه داشت واقعا نمیدونم این آزار دادناش کی تموم شد ...

اصلا چیشد ک دس کشید و دگ ادامه نداد؟؟

رحم کرد..؟

چ دنیای مزخرفی.........

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
16 دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم تا 10 یا 11 سالگی ادامه داشت واقعا نمیدونم این آزار دادناش کی تموم شد ...

آخ قربونت بشم‌میدونم الان با یاداوریش قلبت تیک تیک میشه 💔خاستی بهم‌پیام بده بیشتر حرف بزنیم‌بالاخزه همو درک میکنیم منم ۱۸ سالمه

اصلا چیشد ک دس کشید و دگ ادامه نداد؟؟ رحم کرد..؟ چ دنیای مزخرفی.........

انگار اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی بود ولی بعضی صحنه هارو یادم  مونده 

الان جوری رفتار می‌کنه انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده

اره من نمسدونم چندسال باید بگذره تا با این خاطره بتونم کنار بیام بتونم درک کنم ک من مقصر نیستم

به نظر من نباید دنبال فراموش کردن باشی چون نمیتونی فراموش کنی و همش خودتو اذیت میکنی اول باید بتونی تجزیه تحلیل کنی بعد درسته یه تجربه خیلی سخته باید بتونی ساده نگری کنی تا بتونی هضم کنی مثلا به این فکر کنی خیلی ها هستن روزانه با خواسته خودش دارن انجام میدن و حتی لذت هم میبرن ببین اینطور بکم مثل این میمونه شما یه سیلی و یا مشت از کسی بخوری و احساس شکست داری و همش فکر انتقامی و حس ضعف داری ولی خیلی ها تو ورزشهای رزمی  روزانه توی تمرین این کتکها رو میخورن و عین خیالشون نیست باز خوبه این اتفاق توی بزرگسالی برای شما افتاد و خیلی چیزها رو می فهمید الان شما با توجه به سنتون از مسایل جنسی سر درمیارید و میدونید چرا این کار رو کرد

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*