2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
مامان تو هم سرخوش و خرم اومد..و فکرکرد همه ی این گریه ها برای اینه ک تو رو نبرده......... منو بب ...

وقتی اومد چشمام رنگ خون بود گفت چرا گریه کردی گفتم با فلانی دعوا کردیم کتکم زد یه دروغ الکی

ولی بعضی وقتا میگم مامانم مقصر بوده اگه بیشتر مراقبم بود تو اون سن اینقدر ضربه نمی‌خوردم اونم وقتی که بچه ها پی خوش گذرونیشون بودن و هر روزم گریه بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگمون انقدر بده من متاهل هزاربار سرخ و سفید میشم واسه خرید کاندوم کی میشه درست این فرهنگ های غلط ...

متاسفانه جامعه مزدسالاری همین که نباید کاری کنیم ب کسی بگیم ک خدایی نکزده ابروی اون مرد بره

اخی عزیزم‌جقد سخته😔😔 من‌ترسم از اینه دوباره ببینمش

من الان چیکار کنم واقعا وقتی همیشه جلوی چشممه و نمی تونم کاری کنم آخه آدم چقدر میتونه بی رحم باشه که با یه بچه که هم خونشه این کارو کنه

درخاست دوستی بفرستم ؟من‌زیاد بلد نیستم اینجارو

اوهوم عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

وقتی اومد چشمام رنگ خون بود گفت چرا گریه کردی گفتم با فلانی دعوا کردیم کتکم زد یه دروغ الکی ولی ...

اگ بهمون یاد میدادن اندام خصوصی چیه اگ‌میگفتن باید چیزی شد حتما ب ما بگین ک اینک بترسیم ازشون

وقتی اومد چشمام رنگ خون بود گفت چرا گریه کردی گفتم با فلانی دعوا کردیم کتکم زد یه دروغ الکی ولی ...

پرسیده چرا گریه کردی؟..

کاش فارغ از تمام دنیااااااا میشد چشم بست و زار زد و واقعیتو گف..............

کاش.......💔

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
چندسالته الان؟؟ چندوقت میگذره

16

دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم تا 10 یا 11 سالگی ادامه داشت واقعا نمیدونم این آزار دادناش کی تموم شد سنم رو یادم نیست ولی اون تصویرا هیچ وقت پاک نمیشن