2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست

برای من یه بار نبود چندین بار آزار دیدم روحیم داغونه خیلی دلم میخواست به مامانم میگفتم ولی میترسیدم

با اینکه مامانم خودش بهم گفته بود اگه کسی اذیتت کرد بیا بهم بگو ولی اون آدم تهدیدم کرد اگه بگم اون بلا رو سر مامانمم میاره منم بچه بودم دیگه یا میترسیدم مامانم قضاوتم کنه و من رو مقصر بدونه بگه حتما خودت کاری کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شش ساله به خاطر همین موضوع از همه چی زده شدم تازه دارم به خودم میام برو مشاوره به هیچکسم نگو&nbs ...

اصلا نباید ب کسی گفت چون یجایی یه روزی دعوا شه میزنن تو سرت

مثلا راهکار الان میدن توش کیفت همیشه کاندوم باشه حتی اگه مجردی چون یک موقعه خدایی نکرده بهت تجاوز شد ...

فرهنگمون انقدر بده من متاهل هزاربار سرخ و سفید میشم واسه خرید کاندوم

کی میشه درست این فرهنگ های غلط ریشه کن بشن

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

سازمان جهانی بهداشت تاییده کرده بکارت وجود نداره حالا ما چرا بخواییم روش مانور بدیم خیلیا که قربانی ...

عزیزم یه سوال وقتی پرده بکارت وجود نداره پس دکتر زنان با چه علمی تشخیص میده که پرده وجود داره یانه و نوعش چیه؟

مرسی عزیزم‌خیلی نیاز داشتم‌بعد یکسال یکم‌بتونم‌حرف بزنم یکی درکم کنه💔😔💋

میفهممت حق داری عزیزم اما قول بده زود زود خوب شی و یه خاطره بد بهترین سال های عمرتو ازت نگذره⁦♥️⁩

من اون آدمو هر روز می بینم  یادمه یه بار مامانم میخواست بره مراسم یه نفر خونشون هم توی محله بو ...

مامان تو هم سرخوش و خرم اومد..و فکرکرد همه ی این گریه ها برای اینه ک تو رو نبرده.........

منو ببخش عزیزدلم اگر از مامانت در حد جنون متنفر میشم.......😓💔

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
من اون آدمو هر روز می بینم  یادمه یه بار مامانم میخواست بره مراسم یه نفر خونشون هم توی محله بو ...

اخی عزیزم‌جقد سخته😔😔 من‌ترسم از اینه دوباره ببینمش

باچی مشغول کنم؟

درس 

ورزش 

موسیقی 

نقاشی 

فیلم

کتاب 

هرچی که دوس داری

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

بزرگترین کاری که الان واسه خودت میتونی انجام بدی اینکه حال درونیتو خوب کنی و این احساس گناه بوجود او ...

درخاست دوستی بفرستم ؟من‌زیاد بلد نیستم اینجارو