بچه من یکسال پیش بهم تجاوز شد من خودم اصلا نمیخاستم و اصلا هماهل رابطه و اینا نبودم ولی تو این یکسال از همه چی افتادم از درسم افتلدم استرس دارم موادم در حدی ک هیچکاری نمیتونم کنم استرسم ب حد زیادی بالا رفته مامانمم جوری نیست ک منو درک کنه کسی هم ندارم باهاش دردل کنم ولی اصلا نمیتونم حالم خوب کنم همش میترسم حتی وقتی تو خونم همش گریه میکنم بنظرتون چیکار کنم باکی حرف بزنم؟
ولی هر روز زیارت عاشورا بخون و هر جاش گریه ت گرفت حتی برای خودت گریه کن سبک میشی کم کم ولی توو تایم های دیگه به هیچ وجه بهش فکر نکن ،انگار همچنین اتفاقی وجود نداشته
اینحوری ذهنتو کنترل کردی.
توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمیخواهند. اگر بخواهند دعا میکنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباشTake care
عزیزمکدوم بزرگ سالی من نزدیکای ۱۷ سالم بود این اتفاق افتاد
الان رو میگم
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*