2777
2789

من نظرهای  که دام واسه بلوچ های جاسک و سیریک و ایرانشهر بود البته خودشون از آداب و رسوماتشون میگفتن که هم جالب بود و هم محدود 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
از کجا فهمیدی فکر کنم  شما اردنگی لازم داری  مغز پوسیده

از اونجایی که در همسایگی خونه عموم چندخانواری ساکن هستن و همه اهل خلاف و پدرسوخته بازی هستن و یه محله از دستشون ناله میکنند

شماهم مغز آکبندتو اینجا واسه بحث بامن خسته اش نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجارو یاد نگرفته چجور میخای اونجارو بری یاد بگیری😂

الانم بلدم جایی که مقصدمه. زاهدانم که گفتی ،  نمی‌دونم کجای ایرانه. نپرسیدم بیشتر شوک نشی😂❤️

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

توهین نیست واقعیته جایی که فقر فرهنگی و بیسوادی حاکم بود نباید انتظارات بیجایی از آدماش داشت  ...

عزیزم بنظرتون بیسوادی خوبی و بدیه یه ادمو نشون میده

نمیدونم ما چرا همه چیو توی باسوادی میبینیم از سر این چیزا که نمیشه گف فلان شخص چطوره

در ضمن بگم اشحاص خیلی نامدار و زیادی هستن در بلوچستان که در فقر بزرگ شدن و رشد کردن و با بدترین شرایط درس خوندن و به جایگاه مهمی رسیدن

از اونجایی که در همسایگی خونه عموم چندخانواری ساکن هستن و همه اهل خلاف و پدرسوخته بازی هستن و یه محل ...

عزیزم مگ از قومیت های دیگ اهل خلاف و پدرسوخته بازی نیستن؟

چ حرفیه اخه

همه جا خوب و بد داره

تو قومیت های ترک و فارس و لر و کرد و همه شهرهای ایران خلافکار و ادم بد هست

واقعا درست نیس ب قومیت ها توهین کنیم

همه ما انسانیم و " هم وطن"

نه والا. فقط یبار تو واقعیت اسمشو شنیدم و یبارم یه دختره تو سایت می‌گفت بلوچه 

چقد عجیب 

من وقتی ک کوچیک بودم ی نقشه داشتیم اسم استان ها رو نگاه میکردم

سیستان و بلوچستان و هم میدیدم و میدونستم ک اونجا بلوچن😂😂😂😂😂

اینو ک گفتی تعجب کردم

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
ن ما کرجی ایم واقعا؟ چرااا؟ ب چ علت؟

من تو شهرشون بودم،اولا که الان نسبت به گذشته خیلی تغییر کردن،مثل بقیه ی شهرها،دوما باید به خانواده و روابطشون نگاه کنی،خوب بد هرجا هست،خانواده در چه سطحین،از نظر فرهنگ سنتیشون هم میزان اجراش بازم به خانواده ربط داره،لباس سنتی معمولا میپوشن،چه زن چه مرد،خانوما هم خیلی اهل طلا پوشیدن...باید تحقیق کنی، و رفت و آمد تا دستت بیاد

این که اصلا آرایشگاه زنانه رو به طور رسمی قبول نداشتند و میگفتن باعث تهاجم فرهنگی میشه ،عروس و داماد فقط لباس سنتی خودشون رو بپوشم و لباس عروس رو بد می دونستند  و داماد باید خانه ای در نزدیکی پدرزنش داشته باشه و دختر رو نباید جای دور برد و.‌‌..

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
از اونجایی که در همسایگی خونه عموم چندخانواری ساکن هستن و همه اهل خلاف و پدرسوخته بازی هستن و یه محل ...

تو در حد من نیستی بشینم  باهات  حرف بزنم 

تو یکیو میخوای مثل خودت باشه 

فقط اینو بدون  یه  استان رو با یه  خانواده یا چند خانواده  آمار نمبگیرن علامه ی دهر

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
چقد عجیب  من وقتی ک کوچیک بودم ی نقشه داشتیم اسم استان ها رو نگاه میکردم سیستان و بلوچستان و ...

کجایی هستی شما ؟ 

سیستان که شما گفتی رو شنیدم. زاهدان که اسی گفتو نمی‌دونم کجاعه. جالب بود برام 

والا من تهرانی ام. از بچگی هم اینجا بودم. بلوچ ندیدم 😁

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328