یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من تو شهرشون بودم،اولا که الان نسبت به گذشته خیلی تغییر کردن،مثل بقیه ی شهرها،دوما باید به خانواده و روابطشون نگاه کنی،خوب بد هرجا هست،خانواده در چه سطحین،از نظر فرهنگ سنتیشون هم میزان اجراش بازم به خانواده ربط داره،لباس سنتی معمولا میپوشن،چه زن چه مرد،خانوما هم خیلی اهل طلا پوشیدن...باید تحقیق کنی، و رفت و آمد تا دستت بیاد
این که اصلا آرایشگاه زنانه رو به طور رسمی قبول نداشتند و میگفتن باعث تهاجم فرهنگی میشه ،عروس و داماد فقط لباس سنتی خودشون رو بپوشم و لباس عروس رو بد می دونستند و داماد باید خانه ای در نزدیکی پدرزنش داشته باشه و دختر رو نباید جای دور برد و...
💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚 ️
از اونجایی که در همسایگی خونه عموم چندخانواری ساکن هستن و همه اهل خلاف و پدرسوخته بازی هستن و یه محل ...
تو در حد من نیستی بشینم باهات حرف بزنم
تو یکیو میخوای مثل خودت باشه
فقط اینو بدون یه استان رو با یه خانواده یا چند خانواده آمار نمبگیرن علامه ی دهر
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘