2777
2789
عنوان

خداحافظ🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 221 پست
😐دوستان یا میخاین بقیه رو اسکل کنید یا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...ولی درکل یه ادم چقد ضعیف میتونه ...

مریضیم اسکل کنیم ؟؟؟

لطفااا نیاید تو تاپیک یا میاید بدتر اعصابمونو خورد نکنیدد

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

منم دلم واسه دستات صدات و هرچی مربوط به توئه تنگ میشه میام کنسرتت 🖤

لنتی نکن...

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریضیم اسکل کنیم ؟؟؟ لطفااا نیاید تو تاپیک یا میاید بدتر اعصابمونو خورد نکنیدد

اگه فک کنید شما اعصاب بقیه رو خراب کردید اگه دوست هستید واین ماجرا واقعیه جای اینکه بخواید طرف رو منصرف کنید بقیتون هم دارین ترغیبش میکنید 

امیدوارم تا میام ناشناسمو بخونی :)

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

اگه فک کنید شما اعصاب بقیه رو خراب کردید اگه دوست هستید واین ماجرا واقعیه جای اینکه بخواید طرف رو من ...

کدوم حرف ما ترغیب بود !؟؟

واااا چتونه اومدین یکی رو دلدادی بدین خودتونم مبتلا شدین؟؟؟ 

فک ‌میکنین خودکشی اسونه اخه؟؟؟ 

همه حرفارو قبلا بقیه زدن دیگ ‌چیزی اضافه نمیکنم فقد بربن دوباره بخونین و بهش فک کنین:) 

بِهِشتـ یِـہ جاییـہ رویِ زَمینـ ڪِنارِ تــو..!💍💜
جای اینکه ارومش کنید اون یکی دوستتون هم داره  میگه منم میخوام برم بنظرتون این ترغیب نیس که اینق ...

بخدا من موندم از دست بچه بازیای اینااااا 

کاترینا سرمو میکوبم ب دیوار از دست تو 

ب خاطر ی عن اقا؟؟؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
جای اینکه ارومش کنید اون یکی دوستتون هم داره  میگه منم میخوام برم بنظرتون این ترغیب نیس که اینق ...

همون دیگه😅

انگار نخود لوبیا میخوان بخرن ک به این اسونی تصمیم میگیرن و تغییر موضع میدن 

بِهِشتـ یِـہ جاییـہ رویِ زَمینـ ڪِنارِ تــو..!💍💜

بخدا بخوای ی غلطی بکنی خودت میدونی 

احمقی؟؟؟

همین الان برو زندگینامه اوپرا وینفری رو بخون 

از اون فاز احمقانه مرگ و اینا بکش بیرون

برگرد 

بشو همونی ک تاپیک رویاهای رنگارنگ منو تگ کرد

احمق خان ی دلارو مچاله کنی هم دلاره 

هنوزم ارزشش خودشو داره

بیشور تو حداقل ۷۰ سال جا داری 

ی عالمه آدم جدید 

ی عالمه اهنگ 

ی عالمه غذا 

منو ببین ب خاطر  اعضا ...

خواهش میکنم

آرمی بودنتو ثابت کن برگرد 

احمق نشووووو

چقدرم قشنگ دلداری دادی،الان برای اون مصیبت بزرگیه و با این خندیدن و تمسخر بیشتر سوقش میدی به سمت این ...

چقدر باشخصیت و فهمیده و باشعور بالا  و فهم و درک بالا شمادارید.خوش بحال اطرافیانتون ک شما رو دارن.نمیدونم چطور بگم خیلی خوشم اومد از شخصیتت.❤️🌹

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...