2777
2789
عنوان

خداحافظ🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 221 پست

میفهمی برام مهمی یا بزنم تو دهنت؟؟؟

بیشور همین امشب بلند شو پلن بریز 

برای هر عن و گوهی نمیر:/

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیگه😅 انگار نخود لوبیا میخوان بخرن ک به این اسونی تصمیم میگیرن و تغییر موضع میدن 

یعنی با این حرفا تنها چیزیکه به ذهنم میرسه که سرکاریه در این حد نمیتونم حرفاشونو هضم کنم😐...یعنی واقعا ما دخترا اینقد ضعیفیم یه جوری حرف میزنن که حالم از دختر بودنم بهم میخوره که بخوام روزی بخاطر یه پسر با جون خودم بازی کنم😑

چقدر باشخصیت و فهمیده و باشعور بالا  و فهم و درک بالا شمادارید.خوش بحال اطرافیانتون ک شما رو دا ...

مرسی عزیزم به خاطر همه تعریفات،لطف داری😘

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

هیچ کس ارزش جون ادمو نداره.اینو کسی داره میگه ک بخاطر یه عشق احمقانه ی یه طرفه همه زندگیشو نابود کرد.الان ب این رسیدم ک هیچکس ارزش اینکه حتی بخاطرش گریه کنی نداره چ برسه جونتو براش بزاری.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

هر آدم تا ی حد تحمل درد داره...

دردت و کوچیک نمیدونم...

هیچ دردی کوچیک نیست 

ول ..

ول ب خاطر دیدن دوباره ماه کامل برگرد...

هر چی ...

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

ولی این انصاف نیس من حتی ان نبودم که باهات خدافظی کنم فاطی :) 

امیدوارم حداقل اروم بشی و روزای خوبی داشته باشی 

امیدوارم از ته دل بخندی از ته ته دلت 

دوست عزیزی بودی برام 

دلم برات تنگ میشه:) 

مراقب خودت باش

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

هر آدم تا ی حد تحمل درد داره... دردت و کوچیک نمیدونم... هیچ دردی کوچیک نیست  ول .. ول ب خاط ...

ایتکک قضیع یع چی بیشتر از لغوه؟

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

بخدا قلبمو له نکن...

میفهممت اون لحظه ک میبینی همه چی تاریکه حس میکنی پوچی هیچی نیستی ...

ول بزار ۲ روز بگذره 

فقط بعدش فک‌کن خب؟؟

یعنی با این حرفا تنها چیزیکه به ذهنم میرسه که سرکاریه در این حد نمیتونم حرفاشونو هضم کنم😐...یعنی وا ...

دقیقا منم هضمش واسم‌ سخت بود 

از همه سختتر هم وقتی بود ک اون یکی دوستشون به یدفع گف پس منم میرم!!! 

مگه الکیه اخه 

چرا باید بخاطر یه پسر اشغال خودمونو از زندگی محروم کنیم؟؟ 

من از اینا کلا ۴ سال بزرگترم و واقعااا میگم یه سال دیگه بگذره هیچکدوم از اینا یادشون نمیاد 

اتفاقا  چن روز پیش داشتم دفترچه خاطراتمو میخوندم انقد بهش خندیدم ک خدا میدونه... 

اخرشم همشو پاره کردم انداختم دور 

بِهِشتـ یِـہ جاییـہ رویِ زَمینـ ڪِنارِ تــو..!💍💜