2777
2789
عنوان

خداحافظ🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 221 پست

میفهمی برام مهمی یا بزنم تو دهنت؟؟؟

بیشور همین امشب بلند شو پلن بریز 

برای هر عن و گوهی نمیر:/

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون دیگه😅 انگار نخود لوبیا میخوان بخرن ک به این اسونی تصمیم میگیرن و تغییر موضع میدن 

یعنی با این حرفا تنها چیزیکه به ذهنم میرسه که سرکاریه در این حد نمیتونم حرفاشونو هضم کنم😐...یعنی واقعا ما دخترا اینقد ضعیفیم یه جوری حرف میزنن که حالم از دختر بودنم بهم میخوره که بخوام روزی بخاطر یه پسر با جون خودم بازی کنم😑

چقدر باشخصیت و فهمیده و باشعور بالا  و فهم و درک بالا شمادارید.خوش بحال اطرافیانتون ک شما رو دا ...

مرسی عزیزم به خاطر همه تعریفات،لطف داری😘

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

هیچ کس ارزش جون ادمو نداره.اینو کسی داره میگه ک بخاطر یه عشق احمقانه ی یه طرفه همه زندگیشو نابود کرد.الان ب این رسیدم ک هیچکس ارزش اینکه حتی بخاطرش گریه کنی نداره چ برسه جونتو براش بزاری.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

هر آدم تا ی حد تحمل درد داره...

دردت و کوچیک نمیدونم...

هیچ دردی کوچیک نیست 

ول ..

ول ب خاطر دیدن دوباره ماه کامل برگرد...

هر چی ...

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

ولی این انصاف نیس من حتی ان نبودم که باهات خدافظی کنم فاطی :) 

امیدوارم حداقل اروم بشی و روزای خوبی داشته باشی 

امیدوارم از ته دل بخندی از ته ته دلت 

دوست عزیزی بودی برام 

دلم برات تنگ میشه:) 

مراقب خودت باش

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

هر آدم تا ی حد تحمل درد داره... دردت و کوچیک نمیدونم... هیچ دردی کوچیک نیست  ول .. ول ب خاط ...

ایتکک قضیع یع چی بیشتر از لغوه؟

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

بخدا قلبمو له نکن...

میفهممت اون لحظه ک میبینی همه چی تاریکه حس میکنی پوچی هیچی نیستی ...

ول بزار ۲ روز بگذره 

فقط بعدش فک‌کن خب؟؟

یعنی با این حرفا تنها چیزیکه به ذهنم میرسه که سرکاریه در این حد نمیتونم حرفاشونو هضم کنم😐...یعنی وا ...

دقیقا منم هضمش واسم‌ سخت بود 

از همه سختتر هم وقتی بود ک اون یکی دوستشون به یدفع گف پس منم میرم!!! 

مگه الکیه اخه 

چرا باید بخاطر یه پسر اشغال خودمونو از زندگی محروم کنیم؟؟ 

من از اینا کلا ۴ سال بزرگترم و واقعااا میگم یه سال دیگه بگذره هیچکدوم از اینا یادشون نمیاد 

اتفاقا  چن روز پیش داشتم دفترچه خاطراتمو میخوندم انقد بهش خندیدم ک خدا میدونه... 

اخرشم همشو پاره کردم انداختم دور 

بِهِشتـ یِـہ جاییـہ رویِ زَمینـ ڪِنارِ تــو..!💍💜