kimkatrina مدیر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29772 عنوان خداحافظ🖤 | مشاهده متن کامل بحث + 2991 بازدید | 221 پست سلام بچه هابه دلایلی دارم میرم و احتمالا دیگه بر نگردم..همتونو دوست دارممرسی که تاحالا کنارم بودین🥀@ایححححح @asalarmy @roseitaaa @mim_min @kim_jisoo "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!" 1402/05/16 | 20:25 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15289 😐دوستان یا میخاین بقیه رو اسکل کنید یا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...ولی درکل یه ادم چقد ضعیف میتونه ... مریضیم اسکل کنیم ؟؟؟لطفااا نیاید تو تاپیک یا میاید بدتر اعصابمونو خورد نکنیدد گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19424 منم دلم واسه دستات صدات و هرچی مربوط به توئه تنگ میشه میام کنسرتت 🖤 لنتی نکن... تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
جانان۱۳۷۸۱۳۷۸ عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 463 مریضیم اسکل کنیم ؟؟؟ لطفااا نیاید تو تاپیک یا میاید بدتر اعصابمونو خورد نکنیدد اگه فک کنید شما اعصاب بقیه رو خراب کردید اگه دوست هستید واین ماجرا واقعیه جای اینکه بخواید طرف رو منصرف کنید بقیتون هم دارین ترغیبش میکنید
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15289 امیدوارم تا میام ناشناسمو بخونی :) گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15289 اگه فک کنید شما اعصاب بقیه رو خراب کردید اگه دوست هستید واین ماجرا واقعیه جای اینکه بخواید طرف رو من ... کدوم حرف ما ترغیب بود !؟؟ گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19424 قلبم درد گرفت .. چ راحته ن؟...میترسم ...از همه چی... تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
_yalda عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 315 واااا چتونه اومدین یکی رو دلدادی بدین خودتونم مبتلا شدین؟؟؟ فک میکنین خودکشی اسونه اخه؟؟؟ همه حرفارو قبلا بقیه زدن دیگ چیزی اضافه نمیکنم فقد بربن دوباره بخونین و بهش فک کنین:) بِهِشتـ یِـہ جاییـہ رویِ زَمینـ ڪِنارِ تــو..!💍💜
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19424 کاترینا احمق نشو هیچ گوهی ارزش جونتو نداره.... تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
جانان۱۳۷۸۱۳۷۸ عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 463 کدوم حرف ما ترغیب بود !؟؟ جای اینکه ارومش کنید اون یکی دوستتون هم داره میگه منم میخوام برم بنظرتون این ترغیب نیس که اینقد یه فاجعه رو عادی جلوع داد؟؟
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19424 جای اینکه ارومش کنید اون یکی دوستتون هم داره میگه منم میخوام برم بنظرتون این ترغیب نیس که اینق ... بخدا من موندم از دست بچه بازیای اینااااا کاترینا سرمو میکوبم ب دیوار از دست تو ب خاطر ی عن اقا؟؟؟ تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
_yalda عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 315 جای اینکه ارومش کنید اون یکی دوستتون هم داره میگه منم میخوام برم بنظرتون این ترغیب نیس که اینق ... همون دیگه😅انگار نخود لوبیا میخوان بخرن ک به این اسونی تصمیم میگیرن و تغییر موضع میدن بِهِشتـ یِـہ جاییـہ رویِ زَمینـ ڪِنارِ تــو..!💍💜
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19424 بخدا بخوای ی غلطی بکنی خودت میدونی احمقی؟؟؟همین الان برو زندگینامه اوپرا وینفری رو بخون از اون فاز احمقانه مرگ و اینا بکش بیرون تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19424 برگرد بشو همونی ک تاپیک رویاهای رنگارنگ منو تگ کرداحمق خان ی دلارو مچاله کنی هم دلاره هنوزم ارزشش خودشو داره تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19424 بیشور تو حداقل ۷۰ سال جا داری ی عالمه آدم جدید ی عالمه اهنگ ی عالمه غذا منو ببین ب خاطر اعضا ...خواهش میکنمآرمی بودنتو ثابت کن برگرد احمق نشووووو تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
فریبا۷۲ عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 1820 چقدرم قشنگ دلداری دادی،الان برای اون مصیبت بزرگیه و با این خندیدن و تمسخر بیشتر سوقش میدی به سمت این ... چقدر باشخصیت و فهمیده و باشعور بالا و فهم و درک بالا شمادارید.خوش بحال اطرافیانتون ک شما رو دارن.نمیدونم چطور بگم خیلی خوشم اومد از شخصیتت.❤️🌹 و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...