2777
2789
عنوان

کودک‌آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط شعور اون خونواده ها

شعور ندارند تازه من عک به عروسیشون رفته بودم برگشته به مامان من میگه دیگ کسی نمیاد دخترتون بگیره

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
[QUOTE=304557067]۱۴ عقد میکنن خودشم محضری😐 [/QUOTE نفهمیدم چی میگی ببخشید

میگم سن قانونی ۱۸ نیست ۱۴ سالگی ب بعد عقد محضری میکنن نیاز نیست صیغه بمونه تا ۱۸ 

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

خودتوچی زیر سر نزاشتن😂

چراا ولی من گفتم نه😂😂😂

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

کاش اینو بدونید اینا واقعا به شما ربطی نداره

هر کسی 

هر جایی

هر طایفه ای یه شرایط و افکاری دارن

اونا خودشون بهتر میدونن چ کنن.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
۱۴ عقد میکنن خودشم محضری😐 

زیر ۱۸ اجازه پدر میخواد وگرنه حبس داره

تا قبل بلوغ رابطه جنسی هم حرامه حتی اگه به بلوغ رسیده باشه ولی از لحاظ جسمانی ضعیف باشه رابطه باهاش اشکال داره

ولی نمیدونم چرا باز یه سری تو سن پایین بچشونو هل میدن سمت چنین مسئولیت سختی

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
وای ۴ ساله ! متولد۹۰! خاک

نه متولد ۹۰ میشه ۱۲ ساله

شعور ندارند تازه من عک به عروسیشون رفته بودم برگشته به مامان من میگه دیگ کسی نمیاد دخترتون بگیره

میگفتی خدابزرگه دل نشکن خداروچ دیدی شایدروزعروسی من دخترت تومحضرمطلقه شد

Dunyada olumden baskasi yalan
کاش اینو بدونید اینا واقعا به شما ربطی نداره هر کسی  هر جایی هر طایفه ای یه شرایط و افکاری د ...

آره کاملا درست میگی مواقع دزدی به پلیس ربطی نداره چون رسم اون آدماس

مواقع آدم کشتن هم به کسی مربوط نیس اونا آدم کشتن دوس دارن

زمانی هم که یکی میمیره دیگه دکتر و پرستار نباید نجاتش بدن رسم زندگیه

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
کاش اینو بدونید اینا واقعا به شما ربطی نداره هر کسی  هر جایی هر طایفه ای یه شرایط و افکاری د ...

واقعا متوجه نمیشم خب اره به خودش مربوطخ هیچکسم چیزی بهش نمیکه 

اسی تاپیک زده نطر بقیه رو درمورد این لایف استایل بدونه 

یا حتی یسریارو اگاهه  کنه

اصلا بی معنی هی بگیم به من چه به توچه به بقیه چه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂