2777
2789
عنوان

کودک‌آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 122 پست

ب قول پسرم تا میبینه پسر یا دختر سن کم ازدواج کردن ناراحت میشه و میگه اینا هنو کاری نکردن جوونی نکردن ازدواج میکنن چشم و گوششون باز میشه بچه میارن و تازه میفهمن ک هنو جوونی نکرده ازدواج کردن و خیانت و اخرشم طلاق اون بچه بی گناه میمونه و .....

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
کاش اینو بدونید اینا واقعا به شما ربطی نداره هر کسی  هر جایی هر طایفه ای یه شرایط و افکاری د ...

دلیل بر درست بودنش نیست

اسی هم که نرفته جلوشونو بگیره! فقط داره میگه نظر شخصیش این کار اشتباهه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اینو بدونید اینا واقعا به شما ربطی نداره هر کسی  هر جایی هر طایفه ای یه شرایط و افکاری د ...

ولی این کودک آزاری شما اگ هوشت نمیاد تیو تایپیک نیا 

واین ربطی به قومیت نداره کشور ما بعضی مردمش هنوز عقب مونده هستن

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

باهمین چرت و پرت ها فاز روشنفکری میگیرید که طایفه ای ادم میکشن بعدم میگن به بقیه ربط نداره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دنیا ؟منظورت ایرانه و روستا هاش؟

من اون کاربر نیستم 

اما تا حالا تو چه کشورایی زندگی کردی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

عزيزم وقتي همه توي ي جامعه زندگي ميكنيم

كاراي ما روي همديگر تاثيرات كلان داره.يكدور كتاب جامعه شناسي زمان مدرسه رو مرور كنيد.

هر زن يك نسل رو ميسازه و اينده يك كشور رقم ميخوره

پس نمبشه بگيم به ما ربط نداره

💕

دنیا ؟منظورت ایرانه و روستا هاش؟

دقت کنی میبینی همه جا،بهتره الکی باادعای روشنفکری رواین واقعیت تلخ سرپوش نذاریم، متاسفانه دخترایی ک سنشون می‌ره بالاازخدابی خبرابدجورتحقیرشون میکنن ارزش دختروب ازدواج می‌دونن میبینی توبرنامه های ازدواج ترکیه هم دخترابال بال میزنن یکی جدی ازشون خواستگاری کنه 

Dunyada olumden baskasi yalan
باهمین چرت و پرت ها فاز روشنفکری میگیرید که طایفه ای ادم میکشن بعدم میگن به بقیه ربط نداره

تاره خونبس میگیرن دختره بیچاره رو که از ازدواج در سن پایین بدتره

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
ازدواج توتموم دنیاشده شهرت اونقدری براشون مهمه ک همش دارم تواطرافم میبینم مادراشون ب ذوق اینکه دخترش ...

آدم حسابی نمیاد دختر بچه بگیره ، آدم حسابیم که دختر داره ، نمیاد زود شوهرش بده . اونی که دختر ۱۴ ساله شوهر میده میخواد نون خور کم بشه

عزيزم وقتي همه توي ي جامعه زندگي ميكنيم كاراي ما روي همديگر تاثيرات كلان داره.يكدور كتاب جامعه شناس ...

توجامعه ای ک هرکی میگه حجابم ب خودم مربوطه وپوشش ماهیچ تأثیری توزندگی دیگرون نداره پس اینم نداره!

Dunyada olumden baskasi yalan