2777
2789
عنوان

کودک‌آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 122 پست
برا پسر سومش دختر چند ساله مد نظر دارن؟اشتباه تایپ کردی؟یا درست که داره دود از گوشام بلند میشه   ...

نه درسته متاسفانه و من اینو شنیدم انقد حالم بد بود تا آخر مراسم مثل میت شده بودم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
ولی این کودک آزاری شما اگ هوشت نمیاد تیو تایپیک نیا  واین ربطی به قومیت نداره کشور ما بعضی مرد ...

واقعا درکش سخته که اونا با عقل خودشون تصمیم میگیرین؟؟؟

فکرشون و عقیده شون اینه

با اینم راحتن

حتی دختراشون

شما ترقی خودت رو داشته باش مهربان

کسی کاری با شما نداره

روزی چندددد بار این تاپیک رو میزنن

اخه کجا ب این میگن کودک آزاری؟؟

نشون کردن ک بزرگ شدن ازدواج کنن

دختر متولد ۸۵ سنش کمه؟ همونطور ک گفتی،به این سن رسیدن و مسخواد ازدواج کنه. 

خودش خانومیه

خودتم گفتی تو این سن عروسیشه

به قومیت ها و عقایدشون احترام بذارید.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاره خونبس میگیرن دختره بیچاره رو که از ازدواج در سن پایین بدتره

تو این رسوم احمقانه فقط زن ها قربانی میشن،بعد نمیدونم چهارتا درب و داغون چه حمایتی دارن از اینا بکنن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
آدم حسابی نمیاد دختر بچه بگیره ، آدم حسابیم که دختر داره ، نمیاد زود شوهرش بده . اونی که دختر ۱۴ سال ...

ولی من دیدم خیلیابااین سن ازدواج کردن خیلیم خوشبختن  

کلادخالت نمیکنم ب من ربطی نداره معتقدم شکست درهرسنی ممکنه

Dunyada olumden baskasi yalan
دقت کنی میبینی همه جا،بهتره الکی باادعای روشنفکری رواین واقعیت تلخ سرپوش نذاریم، متاسفانه دخترایی ک ...

دختر داریم تا دختر...

دختری که نتونه پول در بیاره و تحصیلات کافی نداشته باشه یا هدف نداشته باشه مطمئنا به اینکه تا جوان و زیبا هست ازدواج کنه خیلی اعتقاد داره

ولی خب آدمی که خودش بتونه از خودش حمایت کنه زیاد ناراحت نمیشه ثانیا حتی به خاطر پولش هم شده خیلی خواستگار خواهد داشت

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
واقعا درکش سخته که اونا با عقل خودشون تصمیم میگیرین؟؟؟ فکرشون و عقیده شون اینه با اینم راحتن حتی ...

۸۵ کم نیست؟

دختری که امسال میخواد بره دهم ولی به خاطر ازدواح نمیتونه ادامه بده با اینکه درس و دوست داره این خوبه به نطرت

بعد مگه من رفتم جلوشون و گرفتم

تک دوس داری اصلا دخترت تا به دنیا اومد شوهرش بدع

اره هم و نشون می‌کنند اما اون دختر بزرک میشه و شاید نظرش عوض شه اما حرف نمیتونه بزنه چون براش انتخاب کردند

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
آخه ۴ ساله که تازه زبون باز کرده ، کو تا پریود بشه . اسفناکه

ارع اصلا دختره رو من دیدم داشت بازی می‌کرد و پسرع با برادر من بازی میکرد

کاش اینو بدونید اینا واقعا به شما ربطی نداره هر کسی  هر جایی هر طایفه ای یه شرایط و افکاری د ...

اگر قانون درست اجرا بشه این جنایتا اتفاق نمیوفته ، اگر میدونستن که اینقدر قتلهایه ناموسی در قوم و قبیله ها اتفاق نمیوفتاد . دورانه ما قبل تاریخ که نیستیم .

۸۵ کم نیست؟ دختری که امسال میخواد بره دهم ولی به خاطر ازدواح نمیتونه ادامه بده با اینکه درس و دوست ...

یا خدااا باید اون خونواده ها دسته جمعی برن بمیرن با این حجم بیشعوری .اخه بچه چهارساله  که حرف نمیتونه بزنه  خدا کنه شایعه باشه دلم برا این بچه ها سوخت .چ پدر مادرای بی رحم بزرگترین ظلم در حق بچشون میکنن 

خدایا شکرت...
عزيزم وقتي همه توي ي جامعه زندگي ميكنيم كاراي ما روي همديگر تاثيرات كلان داره.يكدور كتاب جامعه شناس ...

شما نماینده ی کل ایران نیستی

اگر اینقدررر موثر هست پس قانون باید تصویب بشه که حتی نشون و اینها هم نکنن.

گوشی و اینارم جمع کنن چون بچه ها امکان داره چیزی ببینن که شاااید جذب طرف مقایل بشن.

وقتی همه چی تو جامعه اشکار هست برای نوجوان و این جذابیت های جنسیتی افسار گسیخته تو جامعه در ملا عام ،به وفور مشاهده میشه این نوجوون و و جوون چه کنن؟

به جای منع از ازدواج بیاید بگید کاش کلاسایی بذارن که اینارو تو امر همسرداری و مسئولیت پذیری تقویت کنن .اونم از سنین نوجوانی.نه دانشگاه .نه اینکه اصل ازدواج رو نفی کنید

از ترقی زن ها هم چیزی عاید نشده،جز اینکه حجم کار و تلاششون و اسیبشون خیلییی بیشتر شده و مرتب مدارج رو طی میکنن و در نهایت یک مادر با سن بالا میشن که بخاطر علاقه ب کار بیرون و شغلشون توانایی و حوصله ی نگه داشتن یه بچه رو ندارن و فاصله شون با بچه هاشونم خیلی زیاده.اونم نهایت با یک یااا دو فرزند.

مرد ها هم از این شرتیط خانوم ها نهایت سواستفاده رو میکنن همونطور که از کف جامعه که تو نی نی سایت هست ، متوجه میشید( شکایت فرااااوان زن ها از مردها)

بزار با فرهنگ و سادگیشون زندگی کنن

بجا همه فکر نکنیم و تصمیم نگیریم.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
منظورش شوهره ۴ ساله بوده 

نه شوهرش متولد ۸۳ هستش اون یکی عروسش که برای پسرع متولد ۸۸ زیرنظر دارع ۴ سالشه