2777
2789

بیاین از معجزه هامون بگیم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی جان و خانم ها ببخشید تو روخدا تو تاپیک اینو میزارم ولی واقعا حس عجیبی دارم و ب همفکری نیاز دارم شش تاپیک هام تموم شده برای همین تاپیک های بقیه لینک میزاره م 

با سیاست های سایت بیاین تاپیک منم بخونین نظرتونو بگین خیلی مهمه انشالله هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11728291/بنظرتون-من-زیادی-حساس-و-سخت-گیرم-یا-

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹

همیشه وقتی توی یه لحظه فوق العاده بحرانی حس کردم هیچکسی دیگه نمی تونه کمکم کنه خدا رو دیدم. من بهش معجزه نمیگم اما خدا نمیذاره تنها بمونه بندش.

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
قبولیم تو دانشگاه ازدواجم با شوهرم

دوست بودی با شوهرت؟ 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

خدا رو خیلی دوست دارم ازش معجزه خیلی دیدم خیلی شاید فکر کنید اغراقه ولی همه زندگیم ازدواجم بچه دارشدنم خونه خریدن و از همه مهمتر حتی مهر وعلاقه ایی هم که به خدا دارم همشون رو مدیون لطف و نگاه خدا هستم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

دخترم 2سالش بود از تب بالا جلوی چشم خودم تشنج کرد فقط گفتم یا امام حسین چیزیش نشه 

چون پسر خالم از تب بالا تشنج کرد فلج شد اونم تو بچگی 

وقتی اورژانس آمد گفت این بچه هیج چیزیش نیست حتی تیم نداره شاید اشتباه دیدی شما هم من هم باباش پیشش بودیم گفتیم اینجوری شده فرستادن ام آی ار کلی آزمایش از مغز 

گفتن هیچ چیزی نیست واین بزرگ آرین معجزه‌ای زندگیم بود