2777
2789

من خیییییلی دوست دارم در حد توانم ب اطرافیان نیازمندم کمک کنم ولی اگه ببینم دارن پرو میشن یا پرون یا سواستفاده میکنن و دلشون برای جیبم نمیسوزه ناراحت میشه م و از چشم میفتن و دیگه کمک آنچنانی نمیکنم

مثلا چند بار برای یکی از فامیلا ک شوهرش زیاد جای نمیبرتشون و خرجشونم فقط یارانه س جنس خریدم و بردم  و خیییییلی دوست داشتم بچه ها و خودشو ببرم بیرون و بگردونم و ب دل خودشون براشون خرید کنم و ی روز بش زنگ زدم گفتم من میرم بیرون و تنهام اگه دوست داری با بچه ها بیای میام دنبالتون بیاین هواتون عوض شه گفت باشه و رفتیم

همون اول یه چیزی برداشت و انتظار داشت من حساب کنم ک چون کم بود نکردم

بعدش خودم برای هر سه تا بچش خرید کردم 

برای خودشم ی دامن خریدم (خودش گفته بود دامن لازم دارم) 

بعدش گفتم خسته نشدی بریم ی چیزی بخورم گفت چرا خسته م رفتیم بستنی سنتی و کیک براشون گرفتم و خوردیم

بعدش حواسم بود بچه هاش ک میگفتن اینو میخوایم اونو میخوایم نمیگفت بسته دیگه براتون خرید کرد میگفت فلان چیز و وردارین (البته گه گاه ی میگفت بسته خرید زیاد کرد و...) 

خلاصه ی چیز دیگه م برای بچه بزرگش خریدم و ناهار آوردمشون خونه خودم و کلی براشون تدارک دیدم و عصر هم بردمشون شهر بازی

از خونه براشون آجیل و شکلات و آب برده بودم ولی اونجا خانمه دوسه بار غیر مستقیم گفت آبمیوه بخر برامون(چون گفت نخریدم) 

و بلیط سه بازی براشون گرفتم و بازی کردن و بردمشون خونه

حالا

من حس میکنم خانمه ی مقدار پرو و سواستفاده گری کرده 

نظر شمام اینه؟ 

متاسفانه تا حالا خیلیا بخاطر سادگیم و مهربونیم خر فرضم کردن و... و خیییییلی ناراحت میشه م اینجوری فرض بشم 

چون من جاش بودم هیچ وقت روم نمیشد اینجوری رفتار کنه م

نظرتون 🤔

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹

😐 تباهی اسی ... مگه سرپرستشونی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا پررو کردی کمک کردنم حدی دارع شورشو درنیار

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

سلام اون خانم محبت شمارو چجوری جبران میکنه؟ البته منظورم جبران مالی نیست

مثلا تشکر هایی که میکنه به دلت میشینه یا وظیفت محسوب میشه دلش میخواد هرطور شده جبران کنه؟حالا مثلا با جملاتی مثل شرمندمون کردی ان شاء الله جبران کنم و.... یا انجام کارهای کوچک؟ 

عزیزم چند وقت پیشم درموردش تاپیک زدی چندتا دیگه تموم شد رفت ن کمک کنید اگرم کمک کردید هرچقدر بزارید پای ثوابش دیگه هم میخاین کمکی کنید جوری کنید که حس سو استفاده و.. نداشته باشید

به نظرم کاملا حق داری

به نظرم یه کمک مالی کنی بسه، این همه تدارک نیازی نیست

فردا همین آدم طلبکارم میشه

یکی از فامیلای بابام، بابام بهش کمک مالی میکرد

یه بار که درخواست پول کرد، بابام گفت ندارم،طرف با عصبانیات و طلبکاری کلی حرفش زد

بابا بنده خدا هم هیچی بهش نگفت

😐 تباهی اسی ... مگه سرپرستشونی

یعنی زیاده روی کردم؟! 

نظرتون راجب رفتار خانمه چیه

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹
بنظرم شما ادم لج بازی هستی دلت نمیخواد چیزی ک طرف میخواد بخری فقط دلت میخوادکاری که خودت دوس داری ...

ن بخدا

بقیه چیزا رو ب سلیقه خودشون خریدم

بنظرم شما ادم لج بازی هستی دلت نمیخواد چیزی ک طرف میخواد بخری فقط دلت میخوادکاری که خودت دوس داری ...

نظرتون راجب رفتار خانمه چیه