من خیییییلی دوست دارم در حد توانم ب اطرافیان نیازمندم کمک کنم ولی اگه ببینم دارن پرو میشن یا پرون یا سواستفاده میکنن و دلشون برای جیبم نمیسوزه ناراحت میشه م و از چشم میفتن و دیگه کمک آنچنانی نمیکنم
مثلا چند بار برای یکی از فامیلا ک شوهرش زیاد جای نمیبرتشون و خرجشونم فقط یارانه س جنس خریدم و بردم و خیییییلی دوست داشتم بچه ها و خودشو ببرم بیرون و بگردونم و ب دل خودشون براشون خرید کنم و ی روز بش زنگ زدم گفتم من میرم بیرون و تنهام اگه دوست داری با بچه ها بیای میام دنبالتون بیاین هواتون عوض شه گفت باشه و رفتیم
همون اول یه چیزی برداشت و انتظار داشت من حساب کنم ک چون کم بود نکردم
بعدش خودم برای هر سه تا بچش خرید کردم
برای خودشم ی دامن خریدم (خودش گفته بود دامن لازم دارم)
بعدش گفتم خسته نشدی بریم ی چیزی بخورم گفت چرا خسته م رفتیم بستنی سنتی و کیک براشون گرفتم و خوردیم
بعدش حواسم بود بچه هاش ک میگفتن اینو میخوایم اونو میخوایم نمیگفت بسته دیگه براتون خرید کرد میگفت فلان چیز و وردارین (البته گه گاه ی میگفت بسته خرید زیاد کرد و...)
خلاصه ی چیز دیگه م برای بچه بزرگش خریدم و ناهار آوردمشون خونه خودم و کلی براشون تدارک دیدم و عصر هم بردمشون شهر بازی
از خونه براشون آجیل و شکلات و آب برده بودم ولی اونجا خانمه دوسه بار غیر مستقیم گفت آبمیوه بخر برامون(چون گفت نخریدم)
و بلیط سه بازی براشون گرفتم و بازی کردن و بردمشون خونه
حالا
من حس میکنم خانمه ی مقدار پرو و سواستفاده گری کرده
نظر شمام اینه؟
متاسفانه تا حالا خیلیا بخاطر سادگیم و مهربونیم خر فرضم کردن و... و خیییییلی ناراحت میشه م اینجوری فرض بشم
چون من جاش بودم هیچ وقت روم نمیشد اینجوری رفتار کنه م
نظرتون 🤔