2777
2789

برای اولین بار تو زندگیم عاشق شدم دلمو به دریا زدم و شجاعتمو نشون دادم رفتم بهش ابراز علاقه کنم که طرف گفت احساست قابل احترامه ولی شرمنده من نامزد دارم

سه ماهه میگذره از اینکه فهمیدم و روز به روز هم بیشتر عاشقش میشم عشق اول شاید به مرور کمرنگ بشه ولی هیچوقت فراموش نمیشه یه گوشه ای از ذهن میمونه چون من هرچقدر خودمو سرگرم می کنم هرچقدر مشغولم با اون با رخ زیبا و قد رعناش یهویی یادم میفته

با اینکه جوابم کرده ولی هنوز ته دلم امید دارم عشق یعنی همین💖 🌱☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عشق اولم که الانم باهاشم از دور دوسش داشتم و اون از حس من خبر نداشت ولی من روز به روز عاشق تر میشدم قرار میخواست نامزد کنه ولی نشد واقعا مثل معجزه راه اشنایی جور شد و من حسرتش به دلم نموند🥲بابت این همیشه خداروشکر میکنم ولی هنوز قسمت نشده بهم برسیم

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

منم عشق اولم که الانم باهاشم از دور دوسش داشتم و اون از حس من خبر نداشت ولی من روز به روز عاشق تر می ...

خوشبحالت ولی لزومی نبود بیای تعریف کنی آه حسرت یکی بیفته دنبال زندگیت