2821
2789
عنوان

مهاجرت...

439 بازدید | 38 پست

بچه ها اگه شما شرایط مهاجرتو داشتید مهاجرت میکردید یانه؟

به نظرتون ارزش به جون خریدن سختیاشو داره؟

در حالی که اینجاهم میتونید شغل و خونه و ...داشته باشید

ولی در عوض مهاجرت همه اینا +پیشرفت تو یک کشور خیلی پیشرفته ترو دارید

دوری از خونواده باعث افسردگی نمیشه؟

چقدر طول میکشه دوست پیدا کرد تا یکم از حجم تنهایی کم بشه؟

اگه اینقدر پول داشتم میرفتم شمال یه ویلای دنج لب دریا میخریدم و از زندگی لذت میبردم.آخه زندگی توی غربت به چه قیمتی؟

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مهاجرت سختی های حودش رو داره

ولی فکر کنم بیارزه 

خواهر برادر من مهاجرت ‌کردن

خواهرم تو غربت زایمان کرد  سخت بود

ولی وقتی ازش میپرسم دوست داری برگردی میگه نه اصلا

هم داداشم هم خواهرم و هم شوهر خواهرم تحصیل ‌‌کرده هستن ولی اونجا شرایط کاری شدن و رفاه شون بیشتره ولی خب سختی هم داره

بستگی به خودت داره ‌‌که چه روحیه ای داشته باشی 

میخای مهاجرت کنی دوست خوبم؟ میشه منم بیام؟🥲😂 کوجا میری؟

هنوز زوده عزیزم مشخص نیست که🥴😅

ولی اگه برم قطعا یک کشور انگلیسی زبان میرم حوصله زبان جدیدو ندارم

در این مورد برو پیجهای اینستا اونجا از مهاجرت کرده ها زیاد میتونی پیدا کنی، از همه چی مینویسن. من قبلنا زیاد به مهاجرت فکر میکردم اما بزرگترین مانعم اعتقادات مذهبی هست هیج جا نمیتونم اونطوری که به دلم میشینه مثل اینجا باشم. 

واین نیز بگذرد....

اگه اینقدر پول داشتم میرفتم شمال یه ویلای دنج لب دریا میخریدم و از زندگی لذت میبردم.آخه زندگی توی غر ...

ا کی میخوای تو ی ویلا کنار دریا بمونی؟ من عاشق مسافرت و جاهای جدیدم نمیتونم یک جارو تحمل کنم

مهاجرت سختی های حودش رو داره ولی فکر کنم بیارزه  خواهر برادر من مهاجرت ‌کردن خواهرم تو غربت ...

مشکل من همین روحیه امه خیلی به خانواده ام وابستم در حالیکه زودم با شرایط کنار میام

ا کی میخوای تو ی ویلا کنار دریا بمونی؟ من عاشق مسافرت و جاهای جدیدم نمیتونم یک جارو تحمل کنم

نه.من اگه شمال باشم هفته ای یکی دو روزش میرم تفریح شمال از بس جای تفریحی داره تکراری و خسته کننده نمیشه.دوست دارم اونجا خونه داشته باشم که بتونم به همه مکان های تفریحیش دسترسی داشته باشم.ولی متاسفاته توی بدترین شهر جنوب زندگی میکنم حتی ماشین هم ندارم.

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

منتظرم خبرم کنیا😂🥲 چند سالته؟ بورسیه میخای بگیری؟

۲۰ انشالله تولد ۳۰سالگیم اونجاییم🤣

بورسیه نه اکثر کشورایی که بورسیه میدن یا تحصیل رایگانه رو دوست ندارم

2790
2823
2791
2779
2792