2821
2789
عنوان

مهاجرت...

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 38 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه.من اگه شمال باشم هفته ای یکی دو روزش میرم تفریح شمال از بس جای تفریحی داره تکراری و خسته کننده نم ...

فکر میکنی من شمالم و شاید ماه ها طول بشه که بریم گردش ...

روزهای تعطیل که اصلا حرفش رو نزن مسافر زیاده وخیابونها کوچیکن ترافیک میشه وحشتناک....

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

بله ارزش داره خیلی هم زیاد داره 

هر تحصیل کرده ای که تو رشته ی خودش تخصص داره اطراف من رفته یا داره میره 

امروزم خبر رفتن دونفر دیگه از اشناهارو شنیدم کمترین مدرکشون ارشده زندگیای اینجاشونم خوب بود تو بهترین مناطق شهر خونه داشتن 

هیچ کدومشون اینجا ندار نبودن اونور رفتن هم کار میکنن هم زندگی میسازن همشونم راضین 

منم خدا کمک کنه تا پنج سال اینده تو برناممونه بریم 

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

نه.من اگه شمال باشم هفته ای یکی دو روزش میرم تفریح شمال از بس جای تفریحی داره تکراری و خسته کننده نم ...

من شمالم ولی باور کن همیشه اینجوری نیست فوقش ی هفته ده روز ادم بره بگرده بقیش چی؟

تازه من ی جایی هستم که کلی توریست میادو... ولی همه ی سرسبزی و زیبایی هاشم دیگه اونقدر به چشم نمیاد

فکر میکنی من شمالم و شاید ماه ها طول بشه که بریم گردش ... روزهای تعطیل که اصلا حرفش رو نزن مسافر زی ...

من کلا توی شهر خودمونم وقتی هوا خوب شه همش بیرونم.اینم در نظر بگیر شما همینکه شمال زندگی میکنید توی خونه هم بشینید صد شرف داره به تفریحای ما.از بس امکانات نداریم اینجا و فقط در طول سال شاید ۴ ماه هوا خوبه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

من میتونم برم 

اما با توجه به تحقیقاتی که کردم اونجا خیلی هم چنگی به دل نمیزنه

درسته که شاید از نظر اقتصادی خوب باشه

اما از نظر فرهنگی خیلی خیلی داغونن.  به نحوی که تعداد زیادی از هم وطن هاشون اعتراض کردن

به خصوص سیستم آموزشی برای بچه هاشون خیلی بده

من به همجنسگرایان عزیز حق انتخاب میدم و میدونم که این همجنسگرا بودن یک امر خدادادی هست و خودشون توی این حالتشون نقش ندارن. اما توی آمریکا و اروپا سیستم آموزش به بچه میاد همجنسگرایی رو یاد میده. این هم توهم من نیست. خودتون پیج فرنگ نما رو توی اینستا دنبال کنید تا واقعیت زندگی رو ببینید

من اگر هم بخوام برم تنها برای تحصیل میرم و اونجا هیچ وقت بچه ای به دنیا نمیارم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به نظرت مهاجرت تو حدود ۳۵  سالگی ارزش داره

بله که داره یکی از نزدیکانم تو ۳۹ سالگی رفت امریکا خونه زندگیشو باید ببینی بچه هاشم بهترین و معروف ترین دانشگاه های امریکا درس میخونن

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

من شمالم ولی باور کن همیشه اینجوری نیست فوقش ی هفته ده روز ادم بره بگرده بقیش چی؟ تازه من ی جایی هس ...

حداقل هفته ای یبار میتونید برید بیرون حال و هوایی عوض کنید.یا اینکه فقط یه ساعت میتونید بشینید توی حیاط خونه هاتون از هوا لذت ببرید.ما توی جنوب از همه چی محرومیم.تا زندگی نکنید اینجا باور نمیکنید من یه چی بگم دو تا میگید🥲

بخدا حتی بوی شمال با همه جا فرق داره.بزرگترین آرزوم همیشه داشتن یه ویلا توی شمال بوده🥲

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

به نظر من اروپا فقط برای تفریح کیف میده. نه برای زندگی و بچه آوردن

مایی که اینجا وضعیت مالیمون متوسط یا حتی ضعیف هستیم اونجا باید هرررررررکاری کنیم تا فقط زنده بمونیم

فکر میکنید سیستم اونجا اجازه ثروتمند شدن میده؟

شما هرچقدر هم مرتبه شغلیتون بالاتر بره همونقدر هم مالیات بیشتری باید بدید

برای همین یک ذره یک ذره با تلاش خییییییییییلی زیاد میتونید پیشرفت کنید

خب همون تلاش رو توی ایران کنیم که زودتر پیشرفت میکنیم

البته که موارد خیلی استثنا هم وجود داره اما چند درصد از کل؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
حداقل هفته ای یبار میتونید برید بیرون حال و هوایی عوض کنید.یا اینکه فقط یه ساعت میتونید بشینید توی ح ...

انشالله که نصیبت بشه عزیزم حق داری شاید من دیگه قدر چیزایی که دارمو نمیدونم

انشالله که نصیبت بشه عزیزم حق داری شاید من دیگه قدر چیزایی که دارمو نمیدونم

ممنون عزیزم.آره واقعا باید قدرشناس باشید.بخدا آرزوم شده فقط توی شهری باشم که هواش خوب باشه یه دکتر خوب داشته باشه سونوگرافی و آزمایشگاه دقیق داشته باشه جایی باشه آدم دلش گرفت بره.اینجا نفت کل ایران رو تامین میکنه ولی مردمش بدبخت ترینن

2790
2823
2791
2779
2792