2821
2789
عنوان

مهاجرت...

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 38 پست
به نظر من اروپا فقط برای تفریح کیف میده. نه برای زندگی و بچه آوردن مایی که اینجا کیف مالیمون متوسط ...

نظرا متفاوته درسته جامعه خیلی مهمه ولی تربیت بچه  خیلی به ذات خود بچه و خونواده ایی که در اون تربیت میشه بستگی داره من خودم پسری رو دیدم که پدرومادرش از دوسالگیش به کانادا مهاجرت کردن ولی شما چی فکر میکنید؟بی بند وباره؟نه اتفاقاااا خیلی مرد با شخصیت و تحصیل کرده ای هست الان 

نمیشه به صورت کلی گفت بده که بچه رو تو کشور دیگه تربیت کرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نظرا متفاوته درسته جامعه خیلی مهمه ولی تربیت بچه  خیلی به ذات خود بچه و خونواده ایی که در اون ت ...

خب اره شما هم نظر ما رو خواستید دیگه

برای همین منم نظر دادم

اگرنه که شما صلاح زندگی خودت رو میدونی

اون پسر فامیل شما هم به نظر من شانس آورده اگرنه که وقتی بچه ای توی محیطی رشد کنه که شبیه فرهنگ ما نیست، خب اینکه شبیه فرهنگ ما باشه خیلی کمه 

البته این برای من مهمه که بچه ام خییبییلی با من فرقی نداشته باشه

شاید شما دوست داشته باشید که فرق کنه اتفاقا

برای همین قصد تحمیل نظرم رو ندارم 

فقط بهت پیشنهاد میدم پیج فرنگ نما رو دنبال کنی. اونجا واقعیت های خوب و بد کشور های دیگه گفته میشه که شاید هیچ جایی بهمون نگن. بعدش با دید باز انتخاب کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من کلا توی شهر خودمونم وقتی هوا خوب شه همش بیرونم.اینم در نظر بگیر شما همینکه شمال زندگی میکنید توی ...

اواز دوهل از دور خوشست ...‌

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
اواز دوهل از دور خوشست ...‌

والا شما خوشی زده زیر دلتون.دلم میخواد پنج دقیقه بزارنتون توی هوای آزاد اینجا که تا ۵۴ درجه هم میرسه بینم اونوقت هم اینو میگید یا نه😵‍💫

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

والا شما خوشی زده زیر دلتون.دلم میخواد پنج دقیقه بزارنتون توی هوای آزاد اینجا که تا ۵۴ درجه هم میرسه ...

درسته  موافقم زندگی تو جنوب واقعا سخته ...

ولی اینجا هم چندان گل و بلبل نیست....

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
درسته  موافقم زندگی تو جنوب واقعا سخته ... ولی اینجا هم چندان گل و بلبل نیست....

نمیگم از همه لحاظ عالیه چون چیز بی نقصی توی دنیا وجود نداره.ولی اینم قبول کن از همه لحاظ از جنوب بهتره

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

2790
2823
2791
2779
2792