h1997 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1176 عنوان خیلی دلم تنگ شده 😢کیا از خانواده دورن؟؟ 397 بازدید | 11 پست حدود یکماه پیششون بودم الان برگشتم ولی همش کارم گریه هست شوهرم میگه خودتو اذیت نکن خیلی سخته دوری .همش دلم تنگ میشه خوشبحال اونایی ک نزدیکن ما۱۰۰۰کیلومتر دوریم 1402/05/15 | 07:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملبورن عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 366 من ۶ سال تو استرالیا بودم خانوادم رو ندیدم.وقتی برگشتم اتفاقاتی افتاد گفتم کاش میموندم ....
matin__matin عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 853 عادت میکنی.تحمل کن شک تنها حقیقته و این تلخ ترین واقعیته
aligodarz عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 420 بخدا قسم من هم ازشون دورم تا ۸ شب کار میکنم ، بعدش تازه باید شام درست کنم دیگه مثل ی جنازه میفتم نه مادری ، نه برادری نه خواهری تک و تنهابیخیال
jo0o0odi عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 3751 من ۶ سال تو استرالیا بودم خانوادم رو ندیدم.وقتی برگشتم اتفاقاتی افتاد گفتم کاش میموندم .... الان احساس افسردگی ندارید؟بازم میتونید برگردید؟ خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 11416 عزیزم این کار اشتباهه.بفکر زندگیت باش.منم اوایل اونجوری بودم ولی کم کم میفهمم هیچ جا خونه خودآدم نمیشه.من بعد چندسال دوری رفتم شهرخودمون ولی دوباره برگشتم غربت.اینجا رو ترجیح میدم لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤
ملبورن عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 366 الان احساس افسردگی ندارید؟ بازم میتونید برگردید؟ دیگه بر نگشتم .نه خودم رو ساختم و محکم وایسادم سر پا و تمرکزم رو بردم رو کارم...
jo0o0odi عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 3751 دیگه بر نگشتم .نه خودم رو ساختم و محکم وایسادم سر پا و تمرکزم رو بردم رو کارم... چه خوب که خوبیدمن موقعیت داشتم برای بلژیک برادرم رفت من موندم ازدواج کردم الان یه بچه دارماما همش خودمو سرزنش میکنممخصوصا که بخاطر بچه ام خونه نشینم فعلاشما چند سالتونه؟ من ۳۷ سالمه دیگه دیرم شد که بخوام اقدام کنم خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن
ملبورن عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 366 چه خوب که خوبید من موقعیت داشتم برای بلژیک برادرم رفت من موندم ازدواج کردم الان یه بچه دارم ... منم ۳۹ سالمه عزیزم.کاری باهامون کردن و طوری از همجدا شدیم که هم رفته ها حسرت به دل هستن و هممونده ها غمزده
jo0o0odi عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 3751 منم ۳۹ سالمه عزیزم.کاری باهامون کردن و طوری از همجدا شدیم که هم رفته ها حسرت به دل هستن و هممونده ... دقیقا همینطوره داداشم اونجا غریبت مام اینجا اینطوری البته اون میگه خارج از ایرانم اش دهن سوزی نیست و آسمون همه جا یکرنگه انشالله هر چی خیره🙏🏻❤️ خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن