2777
2789

حدود یکماه پیششون بودم الان برگشتم ولی همش کارم گریه هست شوهرم میگه خودتو اذیت نکن 

خیلی سخته دوری .

همش دلم تنگ میشه خوشبحال اونایی ک نزدیکن ما۱۰۰۰کیلومتر دوریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶ سال تو استرالیا بودم خانوادم رو ندیدم.وقتی برگشتم اتفاقاتی افتاد گفتم کاش میموندم ....

الان احساس افسردگی ندارید؟

بازم میتونید برگردید؟

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

عزیزم این کار اشتباهه.بفکر زندگیت باش.منم اوایل اونجوری بودم ولی کم کم میفهمم هیچ جا خونه خودآدم نمیشه.من بعد چندسال دوری رفتم شهرخودمون ولی دوباره برگشتم غربت.اینجا رو ترجیح میدم

لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤

دیگه بر نگشتم .نه خودم رو ساختم و محکم وایسادم سر پا و تمرکزم رو بردم رو کارم...

چه خوب که خوبید

من موقعیت داشتم برای بلژیک 

برادرم رفت من موندم ازدواج کردم الان یه بچه دارم

اما همش خودمو سرزنش میکنم

مخصوصا که بخاطر بچه ام خونه نشینم فعلا

شما چند سالتونه؟ من ۳۷ سالمه دیگه دیرم شد که بخوام اقدام کنم

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
چه خوب که خوبید من موقعیت داشتم برای بلژیک  برادرم رفت من موندم ازدواج کردم الان یه بچه دارم ...

منم ۳۹ سالمه عزیزم.کاری باهامون کردن و طوری از هم‌جدا شدیم که هم رفته ها حسرت به دل هستن و هم‌مونده ها غمزده

منم ۳۹ سالمه عزیزم.کاری باهامون کردن و طوری از هم‌جدا شدیم که هم رفته ها حسرت به دل هستن و هم‌مونده ...

دقیقا همینطوره 

داداشم اونجا غریبت مام اینجا اینطوری 

البته اون میگه خارج از ایرانم اش دهن سوزی نیست و آسمون همه جا یکرنگه 

انشالله هر چی خیره🙏🏻❤️