معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
منم🤣🤣 آخرش یه دکتره قطره خارجی داد خوب شدم یادم نیس اسمش چی بود
یادش بخیر میرفتم بیرون افتاب میزد میشستم حیاط یه دل سیر خون دماغ میشدم بعد میومدم خونه یا وقای خواب بودم یا وقتی وضو میگرفتم واسه نماز یه ساعت سرمو بعدش بالا نگه میداشتم داستان داشتم بدترینش تو خواب بود اخرم نگو یه رگ تو بینیم اضافس گفتن ۱۸سالش شد بیار عمل که منم نرفتم
یادش بخیر میرفتم بیرون افتاب میزد میشستم حیاط یه دل سیر خون دماغ میشدم بعد میومدم خونه یا وقای خواب ...
چقد مثل من بودی🤣🤣🤣🤣
خداروشکر خوب شدی لازم نشده عمل کنی.
بینی من خیلی خشک بود.پوست داخلش زود زخم میشد. وضو گرفتنی یا با یه ضربه کوچیک زخم میشد. تو آفتابم همیشه خون دماغ میشدم.