2777
2789

چطوری تبش زیاده  

گوش  بچمم  یکم التهاب داره  

چقد نگرانم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واکسن خر است....من که اینقدر استرس میگیرم وقتی میخام بچه مو ببرم برا واکسن

دقیقا   الان. بی حس شوم از ترس

گوششو درمان ‌کن ببر واکسن بزن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
گوششو درمان ‌کن ببر واکسن بزن

بردم دکتر. گفت.  بزنه.   گفت ی التهاب جزئیه. نمیدونم چ کنم 

با پزشک مشورت کن گفت بزن بزن گف نزن خب نزن....توکل به خدا

اره  هم بردم دکتر خودش. هم حلق و بیتی

ن فردا 

اگر براتون هزینه اش سنگین نیست ببرین متخصص اطفال براتون بزنه چون اونا قبلش بجه رو کامل چک میکنن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
بردم دکتر. گفت.  بزنه.   گفت ی التهاب جزئیه. نمیدونم چ کنم

خب پس بزن پسر من موقه واکسناش اذیت نکرد تب اینچیزا ولی من استرس داشتم همش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

[QUOTE=304249583] اره  هم بردم دکتر خودش. هم حلق و بیتی[/QUOTخدایی این واکسنارو نزنیم چی میشه!!من که توشهر غریب وقتی واکسن میزنمش تا شب نمیخابه هی باید بغلم کنم راه ببرمش توخونه به شوهر گاو بیشعور میگم یه ساعت تو بغل کنش میگه چرا من تو واسه چی مادر شدی پس

اگر براتون هزینه اش سنگین نیست ببرین متخصص اطفال براتون بزنه چون اونا قبلش بجه رو کامل چک میکنن  ...

عزیزم دقیقا قبلش بردم دکتر اطفالش  بعدشم بردم گوش و حلق و بینی. هر دوشون گفتن بزنه 

[QUOTE=304249583] اره  هم بردم دکتر خودش. هم حلق و بیتی[/QUOTخدایی این واکسنارو نزنیم چی میشه!! ...

هووووف. نمیشه خواهر منم خودم باید بالاسرش بمونم.  شوهرم خوابش میبره. برام این مشکل نیس از تب و اینا میترسم  خیلی

2790
2778
2791
2779
2792