من دخترم ۲ سال و نیمه پدرمو در آورده سر غذا خوردن نخواد غذا بخوره میگه ترش تنده با دست دم دهنشو نگه میداره یا میگه دلم میپیچه غذا نمیخوره من بیشتر موقع ها دیگه مجبور میشم با وعده و وعید بهش غذا میدم مثل میگم غذاتو بخوری خوراکی میدم میوه میدم یا میبرمت حمام از حمام کردن خیلی خوشش میاد عشقش حمام کردنه یا میگم غذا بخور واست کتاب میخونم یا با هم نقاشی میکشیم یا با تبلت با هم بازی میکنیم بلاخره یجوری غذا رو بهش میدم خیلی سخته بچه ی بد غذا داشتن یه وقتایی از بس التماسش میکنم و پا پیچش میشم خودم سردرد میشم ولی آخرم غذاشو نمیخوره تا خودش بیاد بگه مامان غذا بده بیاد بشینه بخوره در حین خوردن میگه مامان مداد رنگی و دفتر نقاشی میدی😂😂😂😂😂😂میگم آره غذاتو کامل بخور بهت میدم میگه باشه مامان واسه اینکه هندونه هم بده زیر بغلم بوسم هم میکنه
منم دخترم دو سال و هشت ماهشه از یکسال بشقاب گذاشتمزیرانداز گذاشتم خودش بخوره با دست با قاشق هم خودش مستقل میخوره هم لذت میبره خودمم درگیر نمیشم هر چه قدرم میخاد میخوره، شیر از دو سال قطع کامل نمیشه باید بوه شیر بهوره تا دندون و استخوان سالم داشته باشه دختر من تو دو روز یک لیتر شیر میخوره پاستوریزه دکترم گفته خوبه یده یهش روزی سه لیوان حدعقل شیره که یچه باید بخوره بژزگسال روزی یک لیوان, شیر یده یهش ، صبرتو زیلد کن پارچه بزار بژار خودش بخوره