2777
2789
عنوان

بدغذایی بچه ۲ ساله

457 بازدید | 21 پست

سلام خانومای بچه دار میگم که دخترمن بدغذاس برای غذاخوردنش تایم میگیرم ۴۰ دقیقه ۱ ساعت درگیرم تا غذاشو تموم کنه بچه های شما چقد طول میکشه غذا بخورن؟؟راهی هست که مجبورش کنم تندتند بخوره زودتر تموم بشه؟؟

و خدایی که به شدت کافیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چنین بچه ای  کی از پوشک گرفتی؟

نه فقط سر غذا اذیت میکنه

یک سالگی از پوشک گرفتم ماشاالله الان خودش تنهایی دستشویی میره خودش رو میشوره و اب میریزه و دست هاشم میشوره خشک میکنه میاد خونه 

نه فقط سر غذا اذیت میکنه یک سالگی از پوشک گرفتم ماشاالله الان خودش تنهایی دستشویی میره خودش رو میشو ...

واقعاااا چقد خوب

بچه من که هیچ حوره همکاری نمیکنه 😑

نمیدونم تا کی میخواد پوشک بشه اندازه بچه شماس😑

میگه پوشک خیلی خوبه و دوستش دارم😑

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
واقعاااا چقد خوب بچه من که هیچ حوره همکاری نمیکنه 😑 نمیدونم تا کی میخواد پوشک بشه اندازه بچه شماس ...

آخی عزیزم

نگران نباش بالاخره یاد میگیره شما اصلا پوشک نخر و بهش توضیح بده و...‌‌... چن سری رو فرش جیش کنه ..... اصلا بهش سخت نگیر خودش یاد میگیره

من دخترم ۲ سال و نیمه پدرمو در آورده سر غذا خوردن نخواد غذا بخوره میگه ترش تنده با دست دم دهنشو نگه میداره یا میگه دلم میپیچه غذا نمیخوره من بیشتر موقع ها دیگه مجبور میشم با وعده و وعید بهش غذا میدم مثل میگم غذاتو بخوری خوراکی میدم میوه میدم یا میبرمت حمام از حمام کردن خیلی خوشش میاد عشقش حمام کردنه یا میگم غذا بخور واست کتاب میخونم یا با هم نقاشی میکشیم یا با تبلت با هم بازی میکنیم بلاخره یجوری غذا رو بهش میدم خیلی سخته بچه ی بد غذا داشتن یه وقتایی از بس التماسش میکنم و پا پیچش میشم خودم سردرد میشم ولی آخرم غذاشو نمیخوره تا خودش بیاد بگه مامان غذا بده بیاد بشینه بخوره در حین خوردن میگه مامان مداد رنگی و دفتر نقاشی میدی😂😂😂😂😂😂میگم آره غذاتو کامل بخور بهت میدم میگه باشه مامان واسه اینکه هندونه هم بده زیر بغلم بوسم هم میکنه  

منم دختر خالم اینجوری بود خالم با جایزه تشویقش می‌کرد مثلا میگفت اینو بخوری بهت دوتا شکلات میدم  ...

کار ما ازین چیزا گذشته دیگه به پارک بردن و لوازم تحریری و برچسب خریدن کشیده کارم

دختر من سه سالشه همینجوری هس 🤷🏻‍♀️تازه خودمم دهنش میدم بلد نیس خودش بخوره

وای بچه منم فقط ماست و بستنی بلده خودش بخوره هرچی میگم خودت بخور میگه نه تو بده

من دخترم ۲ سال و نیمه پدرمو در آورده سر غذا خوردن نخواد غذا بخوره میگه ترش تنده با دست دم دهنشو نگه ...

ای خدا جیگرشو ینی واقعا بلدن چجوری دلبری کنن ،منم همین برنامه رو دارم باهاش همش وعده ی پارک و اینا ولی واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم 

واقعاااا چقد خوب بچه من که هیچ حوره همکاری نمیکنه 😑 نمیدونم تا کی میخواد پوشک بشه اندازه بچه شماس ...

منم قبل از۲ سالگی از پوشک گرفتمش هربچه ای تو یه مورد اذیت میکنه دیگه بچه ما سر غذا اذیت میکنه بچه شما برا پوشک و بچه ی یکی دیگ برا خواب ...

منم دخترم دو سال و هشت ماهشه از یکسال بشقاب گذاشتمزیرانداز گذاشتم خودش بخوره با دست با قاشق هم خودش مستقل میخوره هم لذت میبره خودمم درگیر نمیشم هر چه قدرم میخاد میخوره، شیر از دو سال قطع کامل نمیشه باید بوه شیر بهوره تا دندون و استخوان سالم داشته باشه دختر من تو دو روز یک لیتر شیر میخوره پاستوریزه دکترم گفته خوبه یده یهش روزی سه لیوان حدعقل شیره که یچه باید بخوره بژزگسال روزی یک لیوان, شیر یده یهش ، صبرتو زیلد کن پارچه بزار بژار خودش بخوره

نه فقط سر غذا اذیت میکنه یک سالگی از پوشک گرفتم ماشاالله الان خودش تنهایی دستشویی میره خودش رو میشو ...

دختر منم خودش میره آب میزنه بعد دستمال توالتم میکشه من میمیرم از خنده ففط پی پی رو من میشورم دو سال و هشت ماهشه