2777
2789
عنوان

شوهرم گف میرم از مادرت شکایت میکنم

402 بازدید | 12 پست

به اختلاف خوردیم قهریم 

بعد الان گفته مادرت همه جا بدگوییم کرده شکایتش میکنم😐😐😐😐

هازا فازا مازا 

اصلا چنین شکایتی هس؟؟

بگ مادر زنم هر کی ازش پرسیده مشکلتون چیه گفته بهش بدگویی کرده😐

بسم الله رحمان رحیم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میشه اگه تهمت زده

مثلا مامانم بگه فلانی تو زندگیشون دخالت کرده مشکل خوردن 

این تهمته؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
شماها چطوری روبروی هم میشینید 

😐بخدا خلم

یکی از سخت ترین و بیخودترین شکایتهاست. داره اینو پیش میکشه که بتونه تورو برگردونه وگرنه خیلی ازما ما کلی حرف بد از مادرشوهرمون شنیدیم حوصله داریم شکایت کنیم مدرک و شاهد جور کنیم؟ 

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
یکی از سخت ترین و بیخودترین شکایتهاست. داره اینو پیش میکشه که بتونه تورو برگردونه وگرنه خیلی ازما ما ...

به خودم ک نگفته 

به یکی اشناها گفته😂😂اونم یه ادم بزرگیه که همیشه مشکل حل میکنه

به خودم ک نگفته  به یکی اشناها گفته😂😂اونم یه ادم بزرگیه که همیشه مشکل حل میکنه

فرقینداره گلم خواسته به گوش تو برسه. بابتاین موضوع نگران نباش ولی امیدوارم حل و فصلش کنید. وجود یه ریش سفید یا گیس سفید دلسوز بهتر از دادگاه و... مشکلاتو حل میکنه.

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد