2777
2789

شوهر من حدود سه چهار سال پیش سابقه خیانت داشته که با دعوا بزرگ که راه انداختم ادب شد

دیگه چیزی ندیدم ازش 

ولی برادر بزرگ ش هم زیر نظر دارتش

شوهر من با برادرش شریکند 

یه دفتر گرفتن یا منشی 

سر همین دفتر برادر بزرگم با منشی حرف زد که اگه لباس باز بپوشید و با برادرم صمیمی بشی اخراج ت می کنم .دوربین و میکروفون هم گذاشته که وصله به گوشی برادرشوهرم .کلید هم اکثرا دست برادرشوهر بزرگمه

امروز صبح زنگ زدم شوهرم دیدم تو دفتره .میگم چرا همه ش میری دفتر گفت نحوه بعضی کار ها رو بهش یاد میدم 

ظهر هم باز زنگ زدم میگه دفترم دارم حساب کتاب میزنم .دیگه عصبی شدم گفتم اگه قراره تو بزنی اون خانم اونجا چی کار می کنه 

داد و بیداد کردم قطع کرد 

اینا رو بهش پیام دادم که میام اونجا آبروریزی می کنم چرا همه ش اونجایی 

اونم پیام داده که لطفاً سرت به کار خودت گرم باشه به حد کافی درگیرم 

عزیزم اثاری ک خیانت رو اعتماد و روحیه آدم میذاره هیچوقت برطرف نمیشه حق داری

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسوال اگ خودتون خانه دار هستین چرا نمیرید منشیش بشید

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ک چی مثلا

تو نمیتونی یه ادم وبه خودت ببندی

یادووستت داره وجزتو کسی به چشمش نمیاد

یا نداره و همه ازنظرش خوبن ومورد مناسب براارابطه

ببخشبد انقدررک میگم

ولی من نمفهمم ما زنا دنبال چی هستیم!

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

یه کم ملایم تر باشی بهتر نیس من از نظر خودم میگم یه مدت خیلی گیر و بدخلق شدم به علت مسائلی همسرم سرد شد ازم خودش به زبون اومد گفت به خاطر فلان کاراته

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

نمی دونم چی بگم.راستش من بودم قطعا همون دفعه اول ولش میکردم که ادامه زندگیم مدام با استرس و شک و تردید نباشه

وببخشید به برادرشوهرتون خندم گرفت😂

دیگه تا اون و داری خودت خیال راحت بشین

او در بر و ایام به کام است...
ک چی مثلا تو نمیتونی یه ادم وبه خودت ببندی یادووستت داره وجزتو کسی به چشمش نمیاد یا نداره و همه ا ...

دقیقا دنبال اینم که بفهمم کدوم طرفی ه 

میگی چی کار کنم

گفت نه بچه اذیت میشه 

مگه بچتون چندسالشه ساعت کاریش چ موقعهاس