2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ی سال پیش با شامپو لایه بردار زیاد شستم حدود ۴ ماه پیش یه قرمزی و کدری و زیری بدی روی گونه و بینی ...

شویندتون مناسب نبوده. صورت یا باید با ژل شستشو یا فوم شستشو تمیز بشه. شویندتونو عوض کنید. درکنارش روتین روزانه رو هم کامل کنید عالیه (ضدآفتاب، آبرسان، مرطوب کننده) البته حواستون باشه اینا مناسب تیپ پوستیتون باشه ها. پوست جنابعالی حساس شده. 

شویندتون مناسب نبوده. صورت یا باید با ژل شستشو یا فوم شستشو تمیز بشه. شویندتونو عوض کنید. درکنارش رو ...

من الان میخوام برم مرطوب کننده رزالیفت درمالیفت بگیرم که برای پوست های قرمز و حساسه و ترمیم کننده

یه مدت استفاده کردم خیلی تاثیر نداشت

احتمالا مارک خوب نبوده برو پیش مشاور دارخونه بگو ی مرطوب کننده و ابرسان خیلی خوب بهت بده مرتب استفاده کن و مرتبم ضدافتاب بزن

خدایا برای همه چی شکرت

احتمالا مارک خوب نبوده برو پیش مشاور دارخونه بگو ی مرطوب کننده و ابرسان خیلی خوب بهت بده مرتب استفاد ...

من دوهفته از اون استفاده کردم جواب نداد 

الان بهم گفتن رزالیفت درمالیفت بگیرم که مرطوب کننده برای پوست حساسه

ترمیم کننده سیکالفیت خوبه؟

نداشتم این و من خودم فیس دوکس میزنم بعضی وقتا پوستم خشک میشه یه چند روز ترمیم کننده میزنم عالی میشه 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا...💔
نداشتم این و من خودم فیس دوکس میزنم بعضی وقتا پوستم خشک میشه یه چند روز ترمیم کننده میزنم عالی میشه& ...

من اصلا نمیدونم مشکلم چیه که الان کم‌نمیسه 😞رزاسه نباشه فقط

من اصلا نمیدونم مشکلم چیه که الان کم‌نمیسه 😞رزاسه نباشه فقط

اگه دکتر نمیری حتما به پزشک داروخونه نشون بده اونا بهتر راهنماییت میکنن

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا...💔