2777
2789
اره مخصوصا هزینه پیش خونه اونجا زیاده انگار برخلاف امریکا و کانادا؛خونه ها هم معمولا کوچیکه

آره یکی از دوستای دور بابام که اونجاست میگه واسه یه خونه کوچیک سی متری باید200میلیون رهن بدی و ماهی هفت هشت تومن اجاره و اینکه حقوق کارمنداشونم اونجا بالاس یه کارگر معمولی اونجا ماهی شصت تومن حقوق داره

آره یکی از دوستای دور بابام که اونجاست میگه واسه یه خونه کوچیک سی متری باید200میلیون رهن بدی و ماهی ...

قیمت رو باید نسبت به درامد اونجا بسنجی؛ولی کره برخلاف امریکا و کانادا و اروپا پول پیش زیاد میگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره مخصوصا هزینه پیش خونه اونجا زیاده انگار برخلاف امریکا و کانادا؛خونه ها هم معمولا کوچیکه

اره عزیزم چون جمعیت زیادی توی یه کشور کوچیک دارن زندگی میکن و کارهای مدل شرکت و افیس که مورد علاقه جوونهاست هم بیشتر توی سئول هست همه از شهرستان میان سئول برا همین اجاره ها بالاست حالا بخواید برید تو منطقه خارجی نشین که یه مبلغ بیشتری باز برا اون باید بدی

یه خوبی که هست برا کسی که پولشو داشته باشه اینه که مثل ایران رهن کامل دارن و رهن و اجاره هم که هست میتونید با پول پیش بیشتر اجاره کمتر بدید

اره عزیزم چون جمعیت زیادی توی یه کشور کوچیک دارن زندگی میکن و کارهای مدل شرکت و افیس که مورد علاقه ج ...

سلام مهرک جان،عیدتون مبارک؛امیدوارم سال خوبی داشته باشین؛

عزیزم یه سوال داشتم؛شما خودتون توی کره شرکت داشتین یا نماینده یه شرکت بودین؟

سلام مهرک جان،عیدتون مبارک؛امیدوارم سال خوبی داشته باشین؛  عزیزم یه سوال داشتم؛شما خودتون توی ...

سلام عزیزم سال نو شمام مبارک

ما خودمون شرکت داریم عزیزم کار تریدینگ انجام میدن همسرم

سلام عزیزم سال نو شمام مبارک ما خودمون شرکت داریم عزیزم کار تریدینگ انجام میدن همسرم

عزیزم جسارتا تریدینگ تو چه زمینه ای؟ من فقط ترید ارزهای دیجیتال رو شنیدم.!!!

کره چقدر از تاسیس شرکت یا بیزینس های مختلف حمایت میکنه؟البته با پاس ایرانی؟؟؟

عزیزم جسارتا تریدینگ تو چه زمینه ای؟ من فقط ترید ارزهای دیجیتال رو شنیدم.!!! کره چقدر از تاسیس شرکت ...

تریدینگ به صورت عام یعنی هر بیزینس که به کار مهندسی مربوط باشه انجام میدن چون شرکت توی گروه مهندسی هست

تاسیس شرکت رو تا اونجا که من میدونم و اطلاعات چند سال قبل من هست برا ایرانیها اگه نگم غیر ممکن میگم سخت هست ما هم شریک کره ای داریم

تریدینگ به صورت عام یعنی هر بیزینس که به کار مهندسی مربوط باشه انجام میدن چون شرکت توی گروه مهندسی ه ...

میبخشید من میخواستم از کره لوازم ارایشی سفارش بدم میشه لطفا راهنماییم کنید؟

تریدینگ به صورت عام یعنی هر بیزینس که به کار مهندسی مربوط باشه انجام میدن چون شرکت توی گروه مهندسی ه ...

گفتم اگه بشه از شما مشورت بگیرم که بهترین لوازم ارایشی های کره ای کدوما هستن مثل تینت لب و مداد و رنگ مو و... . و اگه بشه به شما مبلغی رو پرداخت کنم که هم به نفعع شما باشه هم من. شاید کاسبی هم راه بندازم ... امکانش هست؟

ادرس اینستای من nk79_n76 با اعداد انگلیسی اگه ممکن بود به این ایدی پیام بفرستید

سلام متاسفانه من هیچ اطلاعاتی ندارم و از طرفی هم دیگه کره نیستم و نمیتونم کمکتون کنم 

عزیزم من اتفاقی این تاپیکو دیدم چقدر با حوصله جواب میدین‌‌و‌ با گذشت این همه سال تاپیکو فراموش نکردین و‌چک‌میکنین همیشه 

نینی یار جون مادرت کاری به کارم نداشته باش قوانین سایت رو‌تخم چشام   
عزیزم من اتفاقی این تاپیکو دیدم چقدر با حوصله جواب میدین‌‌و‌ با گذشت این همه سال تاپیکو فراموش نکردی ...

کار زیادی نیست امیدوارم بتونم راهنمایی کنم تا اونجا که خودم اطلاعات دارم

اسمتون خیلی جالبه