2777
2789
کار زیادی نیست امیدوارم بتونم راهنمایی کنم تا اونجا که خودم اطلاعات دارم اسمتون خیلی جالبه   ...

سلام مهرک جان ببخشید یه سوال داشتم  میشه با خرید ملک توی کره ویزا گرفت ؟!

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم متاسفانه نه اصلا نمیشه شرایط اقامت گرفتن کره اصلا راحت نیست وخرید ملک هم اصلا امتیاز نیست

خوشبحالت که اونجایی😍😍 . میتونی در مورد مردمشون و فرهنگشون بگی؟

بخدا تاپیکک ک باز کردم تاریخشو نگا نکردم پست اولو ک خوندم گفتم چقد لحنشون و طرز حرف زدنشون قشنگه بعد ک تاریخو دیدم گفتم آها پس ما سال ها پیش بوده این پست کلا متفاوت بوده اون موقع ها

نادیا جان من با تجربه ده سال زندگیم هیچ موردی ندیدم که بهت بگم نا امنه البته که اتفاقات همه جای دنیا ...

سلام😀من شنیدم فقط قیافه های سبک خودشون رو دوست دارن درسته؟

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
سلام عزیزم متاسفانه نه اصلا نمیشه شرایط اقامت گرفتن کره اصلا راحت نیست وخرید ملک هم اصلا امتیاز نیست

🤦🏻‍♀️ ای خدااا🤏🏻 امید داشتم که خرید ملک بتونه به گرفتن اقامت کمک کنه.😢 

ممنون که جواب میدین🙏🏻

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
وای شما کره جنوبی هستین ؟! میشه لطفا از فرهنگ و شرایط زندگی بهمون بگید 

ما ده سال سئول بودیم الان سه ساله اومدیم کانادا 

کره مثل ایران فرهنگقدیمی و اصیلی داره ولی نسل جدید مثل نسل جوون خودمون دیگه خیلی پایبند رسوم نیستن کلا کشور فعال و پر جنب وجوشی هست پر از حرکت و نور شبها بازارهای مخصوص شب تا صبح باز هستن و شهر اصلا تاریکی و سکون نداره من خودم چون ادم جمع و شلوغی هستم بهم خیلی خوش میگذشت اونجا

سلام😀من شنیدم فقط قیافه های سبک خودشون رو دوست دارن درسته؟

نهههه اصلا اینجوری نیست اتفاقا خیلی از قیافه های خودشون راضی نیستن برا همین همه مدل جراحی میکنن رو صورتشون که تغییر کنن و اینکه دیگران رو قبول کنن یا نه راستش تجربه من باهاشون بد نیست و همیشه رفتار دوستانه ای دیدم ازشون

بخدا تاپیکک ک باز کردم تاریخشو نگا نکردم پست اولو ک خوندم گفتم چقد لحنشون و طرز حرف زدنشون قشنگه بعد ...

این از نگاه مهربون شماست راستش اون کاربری توتک مال خودمن بود ولی اون موقع نمیدونم چی شد که دیگه نتونستم ازش استفاده کنم و مجبور شدم کاربری مهرک رو درس کنم وگرنه اون کاربریم برا یک سال قبلش بود

ما ده سال سئول بودیم الان سه ساله اومدیم کانادا  کره مثل ایران فرهنگقدیمی و اصیلی داره ولی نسل ...

چقدر جالب !!! شما الان از کانادا راضی هستین ؟! میتونم بپرسم چرا مهاجرت کردین از کره ؟ بنظرتون بهترین کشور برای زندگی کجا هست ؟ مخصوصا برای ایرانی ها ؟ راستش خیلی دلم میخواد که عکس های این کشور ها رو ببینم . کاش یه آیدی از خودتون بهمون بدید البته اگر مایل هستین 

امیدوارم بهترین راه حل روپیدا کنید ولی این راه متاسفانه ممکن نیست

شرایط گرفتن اقامت تو کره چرا انقدر سخته آخه..

ممنون که وقت گزاشتید🌹