2777
2789
شرایط گرفتن اقامت تو کره چرا انقدر سخته آخه.. ممنون که وقت گزاشتید🌹

چون کره کشور مهاجر پذیری مثل امریکا و کانادا نیست،واقعا برای اقامت مخصوصا اگر زبان کره ای بلد نیستی به کره فکر نکن

چقدر جالب !!! شما الان از کانادا راضی هستین ؟! میتونم بپرسم چرا مهاجرت کردین از کره ؟ بنظرتون بهترین ...

بهترین کشور برا اساس سلیقه و معیارهای شما تععین میشه؛اول ببینید هدف شما از مهاجرت چیه بعد باید بدونید چه انتظار هایی دارین از کشور مقصد، و گرنه ایرانی ها همه جا مهاجرت کردن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون کره کشور مهاجر پذیری مثل امریکا و کانادا نیست،واقعا برای اقامت مخصوصا اگر زبان کره ای بلد نیستی ...

دردم همینه چرا باید مهاجر پذیر نباشه؟!😩

یه ذره استعداد یادگیری زبان دارم.کره ای میشه ۴ زبانی که یاد میگیرم...

وقت دارم هنوز.خوب یاد میگیرمش.کره رو به خاطر رتبه های دانشگاهاش میخوام برم.اما اگر به هر دلیلی نتیجه گرفتم که کره نمیتونم برم، به آلمان و اتریش اقدام میکنم.

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
چقدر جالب !!! شما الان از کانادا راضی هستین ؟! میتونم بپرسم چرا مهاجرت کردین از کره ؟ بنظرتون بهترین ...

من قبلا البته تو همین تایپیک با دوستان درباره مهاجرتمون به کانادا حرف زدیم فکر کنم ندیدید شما

راستش ما هممون کره رو دوست داریم و دلیل اومدنمون به کانادا فقط گرفتن پاسپورت برا بچه ها ست ولی الان که اومدیم بعید میدونم دخترمون دیگه دلش بخواد برگرده کره چون کانادا واقعا بهشت بچه هاست خیلی خوشحال و راضی هستن

دلیل اینکه برا پاس کره اقدام نکردیم هم ممکنه براتون سوال باشه جوابش اینه که تو اون زمان که ما میخواستیم اقدام کنیم قوانین طوری بود که پسرمون باید میرفت خدمت سربازی که خیلی هم خدمتشون سخت و ترسناکه

دوم هم اینکه بچه هامون باید میرفتن مدرسه کره ای اونم بچه هایی که هیچی زبان بلد نبودن دیگه ما هم بیخیال شدیم ولی الان شنیدم که شرط مدرسه رو انگار ساده تر کردن ولی سربازی همچنان هست

راستش به نظر من میشه گفت بهترین کشور برا زندگی کجاست ولی برا مهاجرت نمیشه البته این نظر شخصی منه چون مهاجر همیشه همین حس رو داره انگار تعلق نداره به اونجایی که هست رگ و ریشه اش میمونه تو خاک خودش حتی اونهایی که میگن حس وطن پرستی ندارن خونواده و دوست و خاطراتشونو میزارن و میرن اینها همه باعث میشه هیچوقت حس رضایت کامل نشه همیشه یه چیزی کمه

ولی در کل حرف دوستمون غرور یخی خیلی درسته اینکه شما چی میخوای و معیارت چیه مهمه

راستش به نظر من میشه گفت بهترین کشور برا زندگی کجاست ولی برا مهاجرت نمیشه البته این نظر شخصی منه چون ...

خیلی ممنونم . شما خانم خیلی مهربونی هستی امیدوارم هر کجا که هستی سالم و شاد باشی 

دردم همینه چرا باید مهاجر پذیر نباشه؟!😩 یه ذره استعداد یادگیری زبان دارم.کره ای میشه ۴ زبانی که یا ...

این قدر دور از دسترس نیست عزیزم حتما اگه بخوای میتونی وقتی هم رفتی تازه شاید خوشت نیاد چون زندگی کردن تو کره مثل دیدن سریال و فیلم و کی پاپ نیست و واقعیت اینه که خیلی هم راحت نیست 

شما که جوون و اول راهید حتما به هر چی بخواید میرسید کافی بیشتر تلاش کنید و راه درست رو برید 

این قدر دور از دسترس نیست عزیزم حتما اگه بخوای میتونی وقتی هم رفتی تازه شاید خوشت نیاد چون زندگی کرد ...

یه حس خیلی خوبی داد بهم پیامتون🥰 

خوب راجع به شرایط زندگی تو کره تحقیق کردم و میکنم.اصلا به سریالاشون و اینا توجه نمیکنم.بله سختی هست ولی خب باید بتونم سختی هارو بگذرونم.وگرنه اونجا نمیتونم گلیمم رو از آب بکشم.

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
دردم همینه چرا باید مهاجر پذیر نباشه؟!😩 یه ذره استعداد یادگیری زبان دارم.کره ای میشه ۴ زبانی که یا ...

طبق چیزی که شنیدم خیلی واسه کشورشون زحمت کشیدن و دوست ندارن اونو تقدیم به مهاجرها بکنن؛ اولویت همیشه با مردم خودشونه؛ قوانین برای خودشونه نه مهاجرها؛میبینی که چقدر سخت پاسپورت میدن؛به هرحال هر کشوری سیاست خودشو داره، هیچ وقت با دید اروپا و امریکا وارد کره نشو وگرنه دلسرد میشی؛ اگه واسه تحصیل میخوای بری که کره سه تا دانشگاه تاپ داره ولی امریکا و کانادا دانشگاهاشون بیشتره

طبق چیزی که شنیدم خیلی واسه کشورشون زحمت کشیدن و دوست ندارن اونو تقدیم به مهاجرها بکنن؛ اولویت همیشه ...

بله دقیقا همینطوره.و یه جورایی آمریکایی هارو میپرستن( خیلی واسشون احترام قائلن) 

تو اروپا وقتی میگی ایرانی هستی ۲حالت وجود داره یا یه ایرانی میشناسن و طبق رفتار های اون قضاوتت میکنن یا اینکه نمیشناسن و یه جورایی ازت میترسن به رسانه ها اعتماد دارن ولی نه زیاد که قضاوت آدم ها  رو بر اساس رسانه باشه اولین نکته واسشون تجربه شخصیشون از برخورد هست..ولی کره متفاوته خیلی تحت تاثیر رسانه های آمریکا هستن به خاطر همین فکر میکنن ایرانی ها تروریستن (البته باز جووناشون اینطوری هستن)

راستش اگه خانوادم هم تصمیم به مهاجرت بگیرن شاید تصمیم به اروپا تغییر کنه.ولی در کل با آگاهی کامل تصمیم گرفتم برم کره.

بله دقیقا همینطوره.و یه جورایی آمریکایی هارو میپرستن( خیلی واسشون احترام قائلن)  تو اروپا وقتی ...

اره چون فکر میکنم اقتصاد و سیاستشون خیلی  گره خورده به امریکا؛یه جورایی غرب پرست هستن؛چیزی که شنیدم اینه که علاقه ای ندارن به دونستن اینکه ایران کجاست و چجوریه؛یا اینکه دوستی صمیمی اونجور که برای ما تعریف شده تو کره کمتره؛در ضمن ظاهر هم خیلی براشون مهمه؛قیافه های شبیه به خودشون و امریکایی ها رو بیشتر میپسندن،خیلی خوبه که با اگاهی میری،چون خیلی از بچه ها متاسفانه فقط به عشق کی پاپ و کی دراما مهاجرت میکنن و در نهایت پشیمون برمیگردن

اره چون فکر میکنم اقتصاد و سیاستشون خیلی  گره خورده به امریکا؛یه جورایی غرب پرست هستن؛چیزی که ش ...

دقیقا عاشق آمریکا هستن.بله علاقه ای ندارن درباره ایران چون کاملا تحت تاثیر رسانه های آمریکایی بودن و هستن.دوستی هاشون بر اساس منفعت هستش غالبا.فسادم که ماشاالله زیاد توی دولت و جامعه اشون، طوری که هربار واسه پوشوندن گند کاری هاشون از سلبریتی ها استفاده میکنن، اونا رو قربانی میکنن.

متاسفانه الان بچه هایی رو میبینم که میخوان برن کره و خواننده بشن صرفا براساس اون چیز هایی که میبینن نه واقعیات جامعه کره... . چون کمپانی های سرگرمی شون طوری به دنیا القا کردن که خواننده ها و بازیگر های ما فرشته هستن

سلام

بچه ها اینو بگم همه کره ایها اونجوری عاشق امریکا نیستن خیلی از تحصیل کرده ها و بیشتر ادمهای مسن اصلا امریکا رو دوست ندارن مخصوصا بعد از اون دعواهای که سر اینکه چرا مخارج ارتش امریکا که توی کره هست به عهده دولت کره هست بین دو تا کشور اتفاق افتاد امریکایها کمی از چشم مردم هم افتادن در کل خودشون با خودشون بیشتر حال میکنن

چیزی که به نظر من خیلی پررنگه توی کره و واقعا ازار دهنده هست اینه که ادمها رو با ظاهر و قدرت مالیشون قضاوت میکنن شما اگه کیف و کفش و لباس مارک بپوشی هر جا بری کاملا برخورد طرف مقابل باهات فرق یکنه ماشینت اگه انچنانی نباشه گاهی تو پارکینگ عمومی حتی برات جای پارک نمیدن این واقعا بده ولی متاسفانه خیلی شدید هست و برا همین بازار مارک فیک خیلی داغه و در کل ادمها برا خودشون زندگی نمیکنن ( اینو البته تو ایران هم داریم ما ولی شدت کره رو چندین برابر کنید ) 

کلا ادمهای بی ازاری هستن ولی دنیاشون یه حباب بزرگه و به نظر من اصلا راضی وخوشحال هم نیستن چون زندگیاشون واقعی نیست

سرعت پیشرفتشون هم خیلی زیاد بوده هنوز با این دنیای مدرن و جدیدشون هماهنگ نیستن و مثل یه ادم معلق وسط مدرنیته و غربی بودن با سنت و فرهنگ خودشون موندن

مهاجرت کلا یه در به دنیای جدیده هر جا که باشه به نظر من وقتی جوون هستید و مسئولیت ادم دیگه ای به عهده شما نیست باید برید دنبال خواسته ها و رویاهاتون حتی اگه برید و ببیند خیلی هم انچنانی نبوده ولی رسیدن به این نتیجه ارزشش رو داره