2777
2789
سلام مهرک جون من همه پستای این تاپیکتونو خوندم  به نظرتون اگه با بورس تحصیلی بریم کره برامون ...

گلم تو هفته ۲۰ ساعت کار داشته باشی یکی از الزامات هست

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم راستش من که قدرت مالی شما رو نمیدونم که بتونم بگم از پسش برمیاید یا نه ولی شما هزینه ها ر ...

مهرک جون وضع مالی پدرم خوبه ولی چون راضی نیستن خارج از کشور تحصیل کنم رو کمکشون نمیتونم حساب کنم و میخوام از راه بورس تحصیلی برم  چون واقعا عاشق کره ام 

خیر دو نفر نیستیم فقط منم البته من تو یه سایت خوندم که هزینه مسکنو میده و هر ماه یه مبلغی هم واریز میکنه حالا بازم گفتم از شما که تجربه زندگی اونجا داشتید بپرسم

وقتی برم اونجا من یه دختر تنهام که فقط رو بورسیش میتونم حساب کنم

به نظرتون خیلی سخته اینجوری؟!

یه چیزی هم بگم من خیلی زود میتونو خودمو سازگار کنم با اونجا

مهرک جون وضع مالی پدرم خوبه ولی چون راضی نیستن خارج از کشور تحصیل کنم رو کمکشون نمیتونم حساب کنم و م ...

سلام سال نو همگی دوستان مبارک

عزیزم من هیچ اطلاعی از بورس وکمک هزینه ندارم متاسفانه از زندگی اجتماعی و هزینه های معمول و رفتار مردم اینجور چیزا هر چی بپرسید با تچربه زمدگیم توی سئول میتونم کمک کنم ولی دانشگاه رو اصلا اطلاعات ندارم

امیدوارم خونوداده راضی بشن با رفتنت و کمک کنن

سلام سال نو همگی دوستان مبارک عزیزم من هیچ اطلاعی از بورس وکمک هزینه ندارم متاسفانه از زندگی اجت ...

سال نو شما هم مبارک امیدوارم سالی پرخیر وبرکت پیش رو داشته باشید

مهرک جون اونجا زیاد رو حجاب و اینا حساس نیستن؟

برخورد مردمش بایه خارجی چطوره؟

درسته که میگن خیلی سرد وخشکن و نمیشه رو دوستیشون حساب باز کرد؟

مهرک جون وضع مالی پدرم خوبه ولی چون راضی نیستن خارج از کشور تحصیل کنم رو کمکشون نمیتونم حساب کنم و م ...

بورس که ماهیانه حقوق داره؛ولی پول هواپیما رو خودتون باید بدید؛فکر کنم یه مقدارم باید پول ببری برای اجاره ماه اول و هزینه خورد و خوراک ماه اول؛اینا رو در نظر بگیر

سال نو شما هم مبارک امیدوارم سالی پرخیر وبرکت پیش رو داشته باشید مهرک جون اونجا زیاد رو حجاب و اینا ...

اولش من باید یه موردی رو توضیح بدم برات روشن بشه ببین بچه های من مدرسه خارجی میرفتن تموم دوستای ما خارجی بودن طبعا تعدادی هم عرب داشتیم که محجب کامل بودن و من اصلا ندیدم اذیت باشن اما ما تو منطقه اینترنشنال زندگی میکردیم و باید بگم خیلی فرق میکرد با بقیه جاها از نظر تنوع ملیت ادمهایی که دور و برمون بود ( خیابونی به اسم ایتوون ) راستش من هیچوقت ندیدم کسی رو اذیت کنن به خاطر پوشش حالا چه حجاب چه خیلی بد پوشش ولی اینکه تو مناطق کاملا بومی و محلی چجوری با خارجی که اونجا زندگی کنه برخورد کنن واقعا نمیدونم من توی این مدل محله ها هم برا خرید هم تفریح و گردش هم که رفتم هیچوقت موردی ندیدم 

توی اینستا یه پیج هست که خانم ایرانی همسر سیاهپوست امریکایی داره و معتقده که کره ایها خیلی نژاد پرستن و اذیت میکنن خارجیها رو اینهم خب نظر و نجربه اون خانمه که ما باهاش برخورد نکردیم خدا رو شکر

به نظر من ادمهای خشک و سردی هستن درسته اما پشت این قضیه خود برتر بینی نیست غرور و تکبر نیست ( البته شامل همه نمیشه) اینها بیشتر خجالتی هستن و خیلی اعتماد بنفس پایینی دارن مخصوصا وقتی انگلیسی حرف بزنی بیشتر میرن تو لاک خودشون برا همین ارتباط نمیگیرن جالبه کهخیلی هم از ظاهر خودشون ناراضی هستن من از خیلیهاشون شنیدم که احساس زیبا نبودن دارن اینم یه دلیل گوشه گیریشون هست

بورس که ماهیانه حقوق داره؛ولی پول هواپیما رو خودتون باید بدید؛فکر کنم یه مقدارم باید پول ببری برای ا ...

ای وای اگه اینطور باشه که خیلی بد میشه پول بلیط و اجاره ماهانش زیاده 

ای وای اگه اینطور باشه که خیلی بد میشه پول بلیط و اجاره ماهانش زیاده

من دقیقا نمیدونم بورس کره بلیط هواپیما رو ساپورت میکنه یا نه؛ولی شما بدون پول نمیتونی بری؛حداقل تا زمانی که حقوق ماه اولو بدن و حساب باز کنی باید پول داشته باشی؛حساب باز کردن تو کره هم برای ایرانی ها اذیت کننده اس

اولش من باید یه موردی رو توضیح بدم برات روشن بشه ببین بچه های من مدرسه خارجی میرفتن تموم دوستای ما خ ...

خدارو شکر که زیاد رو حجاب حساس نیستن

منم از چند نفر شنیدم که نژاد پرستن ولی دقیق نمیدونم 

وا کره ای ها که خیلی زیبان البته بعضی هاشون

ممنونم مهرک جون که با حوصله جواب میدین

درکل واسه خانومها کشور امنیه؟

من دقیقا نمیدونم بورس کره بلیط هواپیما رو ساپورت میکنه یا نه؛ولی شما بدون پول نمیتونی بری؛حداقل تا ز ...

پس کارم سخت میشه

شنیدم قیمت خونه اونجا خیلی گرونه 

حالا بیشتر باید در موردش تحقیق کنم چون چن جا خوندم که بلیط هواپیما رو هم میده 

خدارو شکر که زیاد رو حجاب حساس نیستن منم از چند نفر شنیدم که نژاد پرستن ولی دقیق نمیدونم  ...

نادیا جان من با تجربه ده سال زندگیم هیچ موردی ندیدم که بهت بگم نا امنه البته که اتفاقات همه جای دنیا هست ولی سئول و بازم تاکید میکنم منطقه ای که من زندگی میکردم هیچوقت موردی پیش نیومد که بگم خطرناک بود حتی من چون با دوستام یه شب تو هفته بیرون میرفتیم گاهی دیر وقت هم برمیگشتیم یا صبح خیلی زود برا دویدن میرفتم بیرون اصلا احساس خطر نمیکردم 

امنیت یک قسمتش هم به خودت مربوط میشه اینکه دیر وقت مثلا بیرون نباشی محله هایی که بار و دیسکو هست طبعا شبها پر از ادمهای مست هست اونجا ها نری ولی در کل من ناامنی یا نژاد پرستی ندیدم اونجا

نادیا جان من با تجربه ده سال زندگیم هیچ موردی ندیدم که بهت بگم نا امنه البته که اتفاقات همه جای دنیا ...

چقدر خوب

بله حق با شماست خودم باید حواسم باشه نا امنی تو کشور خودمونم کم نیست

پس کارم سخت میشه شنیدم قیمت خونه اونجا خیلی گرونه  حالا بیشتر باید در موردش تحقیق کنم چون چن ...

اره مخصوصا هزینه پیش خونه اونجا زیاده انگار برخلاف امریکا و کانادا؛خونه ها هم معمولا کوچیکه