2777
2789
نگران نباش به هر حال مهاجرت و مهاجر بودن تو هر کشوری مشکلات خاص خودشو داره ولی اون کسی که قدم به این ...

خیلی ممنون عزیزم ان شا الله شما هم موفق و موید باشید همیشه.❤

ترس و نگرانی و استرس زیادی دارم. دارم اطلاعات جمع میکنم ولی نمیدونم با این استرسم چیکار کنم؟🤦🏻‍♀️ تا اونجا که من فهمیدم از نظر فرهنگ تفاوت های زیادی ندارن.و از نظر روحی مردم حساسی هستن

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ممنون عزیزم ان شا الله شما هم موفق و موید باشید همیشه.❤ ترس و نگرانی و استرس زیادی دارم. دارم ...

قطعا مهاجرت استرس خودشو داره،ولی هرجای دنیا بری میتونی دوستای خوب پیدا کنی؛ سعی کن از الان روی کاری که میخوای تمرکز کنی

قطعا مهاجرت استرس خودشو داره،ولی هرجای دنیا بری میتونی دوستای خوب پیدا کنی؛ سعی کن از الان روی کاری ...

نمیدونم چرا نمیتونم نگرانی هامو کنترل کنم.😣

این نگرانی هم تموم ذهنم رو درگیر کرده

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

[QUOTE=176747030]نمیدونم چرا نمیتونم نگرانی هامو کنترل کنم.😣 این نگرانی هم تموم ذهنم رو درگیر کرده[/QU

طبیعیه عزیزم؛ اگه خیلی احساس بدی داری پیش مشاور برو؛در کل نگرانی بابت رفتار دیگران نداشته باش چون مهم اهداف خودتن نه دیگران؛در ضمن ادم خوب و بد همه جا هست

[QUOTE=176747030]نمیدونم چرا نمیتونم نگرانی هامو کنترل کنم.😣 این نگرانی هم تموم ذهنم رو درگیر کرده[ ...

اره فکر کنم واسه این نگرانی زیادم باید برم پیش مشاور چون دیگه غیر عادی شده.

سلام خب اینکه دوستای کره ای داری خیلی خوبه حتما اگه بخوای جواب سولاتتو میدن من الان کره نیستم دیگه و ...

سلام مهرک جون

من همه پستای این تاپیکتونو خوندم 

به نظرتون اگه با بورس تحصیلی بریم کره برامون مشکلی از نظر هزینه هاش پیش نمیاد؟!

البته میدونم الان کره نیستین

سلام مهرک جون من همه پستای این تاپیکتونو خوندم  به نظرتون اگه با بورس تحصیلی بریم کره برامون ...

سلام عزیزم راستش من که قدرت مالی شما رو نمیدونم که بتونم بگم از پسش برمیاید یا نه ولی شما هزینه ها رو دلار امریکا حساب کنید چون مثلا یه نوشابه اگه دو هزار وون باشه میشه دو دلار تقریبا و اینکه هزار ون همون بیسیک واحد پول هست یعمی زیر هزار وون واقعا چیزی نمیشه خرید مثل هزار تومن خودمون حالا شما هزینه ها رو برا خونه و خرج و خوارک بر همین اساس پیدا کن

من فک کنم یه خونه کوچولو با وسیله حدود هزار دلار در ماه بتونید پیدا کنید هزینه زندگی هم برا دو نفر بدون تفریح و خرید جانبی فقط خورد و خوراک وتلفن و اینترنت در بهترین حالت هزار دلار میشه ( من فکر میکنم شما دو نفرید درسته) شما بین هزارو پنصد در بهترین حالت تا دو هزار دلار رو باید بتونید کاور کنید

حالا دیگه اگه جا دارید یا کمک هزینه اینا رو نمیدونم من 

نادیا جان اینا بازم نظر شخصیه گاها ادم میترنه با ماهی 200 دلارم زندگی کنه یا اتاق بگیره با 300 دلار اینها رو برو توی سایت رنت سئول از اتاق و اپارتمان یه حدود دستت میاد مواد غذایی هم باز بزنی توی نت دستت میاد

بورسیه های تحصیلی کفاف یک زندگی دانشجویی رو میدن و خودتون باید ولخرجی نکنید

سلام عزیزم خوبی؟

شما بهتر در مورد بورس و تحصیل و اینها میدونی من واقعا اطلاعات ندارم خوبه که راهنمایی میکنی

من فقط هزینه های معمول رو گفتم اصلا نمیدونم خونه و هزینه غذا روی بورسیه هست یا نه

سلام عزیزم خوبی؟ شما بهتر در مورد بورس و تحصیل و اینها میدونی من واقعا اطلاعات ندارم خوبه که راهنما ...

سلام مهرک جان؛عزیزم اول مرسی از شما که با صبر و حوصله جواب همه رو میدین؛من هر اطلاعاتی داشته باشم حتما به دوستان کمک میکنم چون تو این زمینه یه مقدار تحقیق کردم