2777
2789
مرسی عزیزم،کره اصلا،هدفم کانادا امریکا و استرالیاست

آهان.

واست آرزوی موفقیت دارم گلم😘

اگر سوالی برام پیش اومد و جوابش رو پیدا نکردم میشه باز ازت کمک بخوام؟

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
آهان. واست آرزوی موفقیت دارم گلم😘 اگر سوالی برام پیش اومد و جوابش رو پیدا نکردم میشه باز ازت کمک ...

مرسی عزیزم تو هم موفق باشی؛چرا که نه خیلی خوشحال میشم بتونم کمک کنم😙 ولی یادت نره اون پبج و تلگرامو چک کنی حتما کامل ترین اطلاعت راجع به بورس کره اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم تو هم موفق باشی؛چرا که نه خیلی خوشحال میشم بتونم کمک کنم😙 ولی یادت نره اون پبج و تلگرامو ...

چشم گلم 

خیلی ممنون مهربونم💙💙

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
خواهش میکنم.میشه بپرسم رفتار مردم کره با شما به عنوان یه خارجی چه طور بود ؟! مثلا بد رفتارن یا نه

والا ما اصلا بد رفتاری ازشون ندیدیم مردم محترم و خوبی هستن ولی یه مطلبی هم این وسط هست که ما توی منطقه خارجی نشین سئول بودیم مدرسه بچه ها خارجی بود و تقریبا همه دوستامون هم همینطور یعنی من خودم هیچ دوست خالص کره ای نداشتم توی این ده سال واقعا نمیدونم اگه تو بافت محلی باشی و زبان کره ای ندونی چقدر میشه تحمل کرد احتمالا ساده نیست

والا ما اصلا بد رفتاری ازشون ندیدیم مردم محترم و خوبی هستن ولی یه مطلبی هم این وسط هست که ما توی منط ...

بله 

ببخشید محله عادی قیمت خونه هاش بیشتره یا خارجی نشین؟

و اینکه یادگیری زبانشون خیلی سخته یا راحت کلا اگر کسی بخواد یاد بگیره به طور میانگین چه قدر زمان میبیره.

ببخشید که با سوالاتم اذیت میکنم🙇🏻‍♀️

بله  ببخشید محله عادی قیمت خونه هاش بیشتره یا خارجی نشین؟ و اینکه یادگیری زبانشون خیلی سخته ی ...

نه عزیزم تا اونجا که بتونم جواب میدم اذیتی نیست

خب طبعا محله خارجی گرونتر هست به دلیل اینکه شما نیاز دارید جایی باشید که بیشتر مردم و مغازه دارها بتونن انگلیسی حرف بزنن رستورانهای خارجی بیشتری اونجا هستن و نزدیک مدرسه هم باشه اما کلا سئول اینجوری نیست که بالا شهر وپایین شهر داشته باشه توی بافت غیر خارجی هم محله های خیلی گرون هست و امکانات تقریبا همه جا شبیه هست بجز همون وجود خارجیها و زبان انگلیسی

زبانشون که بله به نظر من سخته البته الفبا و خوندن و نوشتن سخت نیست خیلی ولی حرف زدن چرا به نظرم سخته ( ما هیچکدوممون بلد نیستیم حرف بزنیم فقط خیلی کلمات ابتدایی رو میدونیم)

نه عزیزم تا اونجا که بتونم جواب میدم اذیتی نیست خب طبعا محله خارجی گرونتر هست به دلیل اینکه شما نیا ...

ممنون مهربونم🧡

آهان فکر میکردم بالاشهر و پایین شهر داره.بله حرف زدن یه کم مشکله 😅

من راستش یه کم نگرانم که با دانشجوهای خارجی چه طور رفتار میکنن.

ممنون مهربونم🧡 آهان فکر میکردم بالاشهر و پایین شهر داره.بله حرف زدن یه کم مشکله 😅 من راستش یه کم ...

نگران نباش به هر حال مهاجرت و مهاجر بودن تو هر کشوری مشکلات خاص خودشو داره ولی اون کسی که قدم به این راه میزاره واقعا باید خودشو اماده کنه و تحملشو بالا ببره از نظر اینکه باهات به عنوان خارجی بدرفتاری کنن من راستش بعید میدونم کره ای ها مردم جنگجویی نیستن و شما هم به عنوان دانشجو میری خب دید کلی فرق داره به یه دانشجو 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و بهترینها برات اتفاق بیافته

کانادا بهتره برای زندگی یاکره جنوبی؟ توی این ده سال روابط کلامیتون با مردمش چجوری بود میشه به عنوان ...

کره ایها ادمهای خوبی ان ولی خب ما زبان اونها رو حرف نمیزدیم بلد نبودیم برا همین طبعا نمیشد خیلی باهاشون نزدیک بشیم در کل ما بدی ندیدیم ولی دوستامون خارجی بودن اون تعدادی هم که کره ای بودن همسراشون خارجی بودن که تونستن بچه هاشونو بفرستن مدرسه خارجی برا همین همه انگلیسی حرف میزدن

نمیشه کانادا رو با کره مقایسه کرد دوتا دنیایی متفاوت هستن به هر حال زندگی غربی با زندگی اسیایی خیلی تفاوت داره من کره رو دوست دارم ولی کانادا رو ترجیح میدم

کره ایها ادمهای خوبی ان ولی خب ما زبان اونها رو حرف نمیزدیم بلد نبودیم برا همین طبعا نمیشد خیلی باها ...

چ جالب ممنون از این ک وقتتون گذاشتید ... ببخشید ی سوال شخصی میپرسم شما با کله خانواده پدر مادرشوهرتون اومدید کره؟ منظور اصلیم اینه اگر بدون پدر مادر اومدید برانون سخت نبود دوری؟ غریبی

چ جالب ممنون از این ک وقتتون گذاشتید ... ببخشید ی سوال شخصی میپرسم شما با کله خانواده پدر مادرشوهرتو ...

نه من با همسر و پسرم از ایران اومدم بیرون بعدم دخترم کره بدنیا اومد

قطعا راحت نیست ولی عادت میکنی من قسمت خوب مهاجرتم این بود که چند سال اول یه کشور نزدیک به ایران بودم سالی دوبار میاومدم و خونواده ها هم راحت پیش ما میاومدن بعدم دیگه عادت کردیم و دوری سخت نبود خیلی همون سالی یک بار تابستون کافی بود برامون