2777
2789
گلم میتونی راجب رفتار کره ای ها با خارجی ها بیشتر توضیح بدی.. اینکه شما از چه طریقی مهاجرت کردید..‌ ...

طبق گفته ایشون و ویدیوهایی که من دیدم کره برای زندگی جای خوبی نیست از بابت اینکه با قوانین برای خودشونه نه خارجی ها؛اولویت با خودشونه؛فکر نمیکنم دفتر مهاجرتی هم باشه برای مهاجرت به کره؛برای مهاجرت به کشورهای مهاجرپذیر فکر کنید

طبق گفته ایشون و ویدیوهایی که من دیدم کره برای زندگی جای خوبی نیست از بابت اینکه با قوانین برای خودش ...

راستش برای تحصیل و  زندگی میخوام برم. آژانس مهاجرتی که زیاد تبلیغ هاشو تو اینستا و نت میبینم میخواستم قابل اعتماد ترین رو پیدا کنم.که اونم به نظرم وکیل خصوصی گرفتن بهتره

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش برای تحصیل و  زندگی میخوام برم. آژانس مهاجرتی که زیاد تبلیغ هاشو تو اینستا و نت میبینم می ...

برای تحصیل دانشگاه های خوبی داره؛ در کل برای پذیرش نیازی به وکیل ندارین خودتون میتونید کارای پذیرش رو انجام بدین

برای تحصیل دانشگاه های خوبی داره؛ در کل برای پذیرش نیازی به وکیل ندارین خودتون میتونید کارای پذیرش ر ...

این کرونا اومده خیلی از کارهامو به هم ریخته.تو نت نوشته بود تطبیق واحد چندان انجام نمیشه این منو میترسونه...

اطلاعاتی دارین در این مورد؟

ممنون که جواب میدین🙏🏻

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
این کرونا اومده خیلی از کارهامو به هم ریخته.تو نت نوشته بود تطبیق واحد چندان انجام نمیشه این منو میت ...

عزیزم راجب تطبیق واحد اطلاع ندارم؛شما برای چه مقطعی میخوای اپلای کنی؟ایا لایو دیدی در رابطه با بورسیه های کره؟

عزیزم راجب تطبیق واحد اطلاع ندارم؛شما برای چه مقطعی میخوای اپلای کنی؟ایا لایو دیدی در رابطه با بورسی ...

درمورد بورسیه ها مقاله های پراکنده خوندم 

انصراف دادم از دانشگاه میخوام دوباره کنکور بدم و از اون طریق اقدامی بکنم😔🤦🏻‍♀️ یه رشته خوب

درمورد بورسیه ها مقاله های پراکنده خوندم  انصراف دادم از دانشگاه میخوام دوباره کنکور بدم و از ...

عزیزم پیج niu_land رو دنبال کن توی کانالش کامل راجب یورس های کارشناسی کره توضیح داده؛اخه مقاله چرا؟ باید از بچه هایی که این بورس رو قبول شدن بپرسی

عزیزم پیج niu_land رو دنبال کن توی کانالش کامل راجب یورس های کارشناسی کره توضیح داده؛اخه مقاله چرا؟ ...

ممنون گلم🌹

اطرافیانم کسی نیست که بورسیه کره قبول شده باشه... . 

دیگه منم فقط به اطلاعات مقاله ها اکتفا کردم

ممنون گلم🌹 اطرافیانم کسی نیست که بورسیه کره قبول شده باشه... .  دیگه منم فقط به اطلاعات مقال ...

راستش چیزی راجب مقاله نشنیدم؛اما اطلاعات اصلی این بورسیه توی وبسایت سفارت کره هست از طرفی اینستا هم بچه هایی که کره درس میخونن فعالیت دارن؛این پیجی که فرستادمو ببین تو کانال تلگرامش کامل شرتیطو توضیح داده ولی بدون خیلی رقابتی شده

ببخشید کم یه مدته سر نزدم به سایت و ندیده بودم سوالتون رو

رفتن ما به کره با ویزای کار بود برا همین من واقعا اطلاعات ندارم که تحصیلی چجوریه یا چه نوع مهاجرتی الان هست ما از طریق کار رفتیم و شرکت خودمون رو داریم

راستش چیزی راجب مقاله نشنیدم؛اما اطلاعات اصلی این بورسیه توی وبسایت سفارت کره هست از طرفی اینستا هم ...

بله خیلی ممنون  که به سوالاتم جواب دادین

یه سوال داشتم شما خودتون مقیم ایران هستید یا خارج از ایران؟

ببخشید کم یه مدته سر نزدم به سایت و ندیده بودم سوالتون رو رفتن ما به کره با ویزای کار بود برا هم ...

خواهش میکنم.میشه بپرسم رفتار مردم کره با شما به عنوان یه خارجی چه طور بود ؟! مثلا بد رفتارن یا نه

عزیزم من‌ایران هستم ولی چون قصد اپلای دارم یه سری تحقیقات انجام دادم

آهان موفق باشید.

میشه بپرسم قصد دارید کجا برید؟! کره؟