2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهرک جون ایشالا جنگ نمیشه نگران نباش

حالا جنگ سر چی هست

راستی عیدتم مبارک.امسال سفره انداختین
بووووووووس 2
فرقی نمی کند گودال اب کوچکی باشی یا دریای بیکران.......
زلال که باشی اسمان در توست
سلام ساره عزیزم خوبی؟ گل دختری خوبه؟ شماها دیگه نمیرید تایپیک کره؟ من چند بار اومدم هیچکی نبود
راستش من هر سال سفره میندازم امسال هم همینطور ولی رفتیم هند پیش برادرزاده ام جاتون خالی خوش گذشت
جنگ هم باور کن سر هیچی ! هیچکی نمیدونه حرف حساب چیه
دوستای عزیز برای روز مادر امسال بنظرتون کدام یک از این هدایا میتونه سوپرایز بهتری باشه:

دعوت به یک رستوران فوق العاده
کیک های شکلاتی بی بی
دسته گل های زیبای زعیم
کارت هدیه نقدی
عطر و ادکلن و شکلات

در فروشگاه هدیه ی سیمیا این هدایا رو میتونید با 15% تخفیف به مادرانتون در ایران هدیه کنید تا ذره ای از عشق و علاقه تون رو به اونها ابراز کنید.

برای استفاده از 15% تخفیف میتونید از کوپن MOTHERSDAY در سبد خرید استفاده کنید

گروه سیمیا تنها ارائه دهنده خدمات به ایرانیان خارج از کشور
http://www.simiaservice.com/gift/
مهرک هانگوگ سارام انیوووووو

سلام مهرک جون خوبی عزیزم خوش میگزره سئول ؟ نیستی عزیزم چند وقته

بیا تعریف کن برامون از کره بگو الان چه خبره

خدا کجاست؟؟؟؟دلم کمی خدا می خواهد...خود خود خود خدا را می خواهم..
سلام عزیزم امیدوارم همه شما دوستای گلم خوب باشید مهرگان عزیزم الان یه دو ماهی میشه که پدر و مادر همسرم اومدن اینجا همش مشغول مهمون داریم دیگه اخر هفته هم انشاله میایم ایران برا یک ماه و نیم میمونیم منم دلم برا همتون تنگ شده ولی واقعا وقت نمیکنم
سئول هم هوا عالللللللللییییه هنوز بهاریه بیشتر جاها هم حراجه خلاصه همه چی خوبه خدا رو شکر و جای شما خالی
ین حریم کیست با نور جلال آمیخته

جلوه اش چون باغ جنت با جمال آمیخته

دست و پا گم میکند جبرئیل اینجا چون نسیم

بوی غربت بس که با عطر وصال آمیخته

هوای مشهد کردی این سایت رزرو هتل در مشهد به دو نفر از اعضا سایت به صورت قزعه کشی سفر مشهد هدیه میده توی قسمت اعضا سایت ثبت نام کنید
همچنین برای رزرو انواع هتل اپارتمان تمیز به این سایت مراجعه کنید
http://www.hotelafzar.com
سلام مهرک جوون خوبی عزیزم هنوز ایرانی ؟

خوش گذشت ایران ؟

بچه های گلت دخملیت خوبه ؟

اگه کره ای از کره بگو دلمون برات تنگ شده کلوپمونم بیا

خدا کجاست؟؟؟؟دلم کمی خدا می خواهد...خود خود خود خدا را می خواهم..
سلام مهرک جون
من تازه با تاپیکت آشنا شدم
راستشمنم خیلی کره رو دوست دارم وقتی گفتی اونا چقدر با اروپاییا و امریکاییا خوبن ولی ماها حتی اجازه کار نداریم اونجا چقدر دلم گرفت... چقدر دلم به حال خودمون سوخت...

عزیزم من یه ایمیل بهت دادم ممنون میشم جواب بدی... خیلی خوب و صادقانه تا حالا به همه کمک کردی این خیلی ستودنی هست

ممنون پیشاپیش
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
سلام صبا جان خوبی؟ببخش ما ایران بودیم تازه برگشتیم و درگیر کار مدرسه بچه ها بودم وقت نمیکردم بیام نت از شما ایمیلی دریافت نکردم الان به ادرس کنار کاربریت میل میزنم شما به اون ادرسی که میدم میل بزن عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم یا میزبانتون باشم
لطفا به اشتراک بگذارید
صبا دختری از جنس دیگر
امروز هم طبق روال همیشه داشتم تو سایت ها و وبلاگ ها چرخ میزدم و به سادگی پس از چند دقیقه ازشون رد میشدم
ولی وقتی وارد یکی از این هزارن وبلاگ شدم نتونستم به راحتی ازش رد بشم وبلاگ مال پدر رنج کشید پدر صبا بود
www.sabayepedar.net
پدر که از همه چیز خودش حتی کلیه اش به خاطره دخترش صبا گذشته بود …
نمیدونم چه حسی بود که من رو نگه داشت تو این وبلاگ و نشستم و تک نک مطالب رو خوندم و با خودندن هر مطلب بیشتر به صبا نزدیکتر میشدم صبا که الان ۱۰ سال بیشتر نداره وباید مثل بقیه دختر های هم سن و سال خودش با عروسک بازی کنه و تنها غم و غصه اش همین عروسک ها باشه ولی نبود
سال ۸۶ صبا کوچولو که بعد از یه سردرد و مراجعه به پزشک ها متوجه میشه توموری در مخچه اش است که باید عمل بشه اولین عمل رو سه روز بعدش انجام می ده و عمل های دیگه پس از عمل ها و تاکنون بیش از24 عمل جراحی انجام میده و پس از یکی از همین عمل های در ۲۰/۴/۱۳۸۷ در ای سی یو به دلایلی که روشن نیست ؟؟؟ صبا دچار ایست قبلی و پس از ۵ بار احیا به کما می رود و دیگه زندگی صبا با زندگی من و شما داشتیم متفاوت میشه
پس از آن ضریب هوشی صبا به ۵ می رسد و پزشکان از صبا قطع امید میکنند و پدر و مادر صبا مجبور مشونداز صبا در خانه نگهداری کنند و هزینه های سنگین آنها راوا میدارد که از وسایل زندگی خود حتی کلیه خود بگذرندولی حتی کوچیکترین نا امید ی در این پدر و مادر ایجاد نمیشود … پدر و مادر صبا از طریق مراجع قانونی برای روشن شدن حقایق در مورد به کما رفتن صبا که به دلیل اصلی آن نرسیدن اکسیژن در ای سی یو بود نیز پی گیر هستند ولی....................
در آخر اگر مایل کمک به این خانواده و صبا کوچولو هستید میتوانید ازاین طریق نیز اقدام کنید

وب سایت : www.blog.sabayepedar.net
لطفا به اشتراک بگذارید

لطفا به اشتراک بگذارید
صبا دختری از جنس دیگر
امروز هم طبق روال همیشه داشتم تو سایت ها و وبلاگ ها چرخ میزدم و به سادگی پس از چند دقیقه ازشون رد میشدم
ولی وقتی وارد یکی از این هزارن وبلاگ شدم نتونستم به راحتی ازش رد بشم وبلاگ مال پدر رنج کشید پدر صبا بود
www.sabayepedar.net
پدر که از همه چیز خودش حتی کلیه اش به خاطره دخترش صبا گذشته بود …
نمیدونم چه حسی بود که من رو نگه داشت تو این وبلاگ و نشستم و تک نک مطالب رو خوندم و با خودندن هر مطلب بیشتر به صبا نزدیکتر میشدم صبا که الان ۱۰ سال بیشتر نداره وباید مثل بقیه دختر های هم سن و سال خودش با عروسک بازی کنه و تنها غم و غصه اش همین عروسک ها باشه ولی نبود
سال ۸۶ صبا کوچولو که بعد از یه سردرد و مراجعه به پزشک ها متوجه میشه توموری در مخچه اش است که باید عمل بشه اولین عمل رو سه روز بعدش انجام می ده و عمل های دیگه پس از عمل ها و تاکنون بیش از24 عمل جراحی انجام میده و پس از یکی از همین عمل های در ۲۰/۴/۱۳۸۷ در ای سی یو به دلایلی که روشن نیست ؟؟؟ صبا دچار ایست قبلی و پس از ۵ بار احیا به کما می رود و دیگه زندگی صبا با زندگی من و شما داشتیم متفاوت میشه
پس از آن ضریب هوشی صبا به ۵ می رسد و پزشکان از صبا قطع امید میکنند و پدر و مادر صبا مجبور مشونداز صبا در خانه نگهداری کنند و هزینه های سنگین آنها راوا میدارد که از وسایل زندگی خود حتی کلیه خود بگذرندولی حتی کوچیکترین نا امید ی در این پدر و مادر ایجاد نمیشود … پدر و مادر صبا از طریق مراجع قانونی برای روشن شدن حقایق در مورد به کما رفتن صبا که به دلیل اصلی آن نرسیدن اکسیژن در ای سی یو بود نیز پی گیر هستند ولی....................
در آخر اگر مایل کمک به این خانواده و صبا کوچولو هستید میتوانید ازاین طریق نیز اقدام کنید

وب سایت : www.blog.sabayepedar.net
لطفا به اشتراک بگذارید