مهرگان عزیزم سلام خوبی؟بچه های اونور خوبن به خدا شرمنده ام که نمیام فقط گاهی میام نی نی سایت در حد سک سک و یه پستی چیزی و میرم خیلی در گیر کارام شدم ما جابجایی داشتیم تازه چند روزیه همه چی ارووم شده که دخترم مریضه و خونه مونده تا ایشاله بهتر بشه میخواستم براتون عکس بزارم از این برف و سرمای اینجا تو همین روزا میام اونوری به همه سلام برسون در ضمن خیلی خوب کره ای حرف میزنی عزییییییییییییزم
فروشگاه هدیه ی گروه سیمیا برای ایرانیان خارج از کشور فعال شد!
کیک های شکلاتی بی بی ،دسته گلهای زیبا و سایر هدایا، سورپرایزهای فوق العاده ای هستند که از این طریق میتونید در مناسبتهای مختلف برای عزیزانتون در ایران ارسال کنید.
مهرک جان منو یادته باهات مشورت کردم برای اومدن به کره الان دارم 1 شنبه برای 1 هفته میام کره شهر اینچه اون. کجا برم برای خرید و اینکه فری شاپ دبی خرید کنم یا کره
سلام مستانه جان ببخش دیر جواب دادم منم مسافرت بودم امروز اومدم راستش من فقط یه بار اینچه اون رفتم نمیدونم چطوریه از نظر خرید ولی خیلی به سئول نزدیکه یک ساعته اگه خواستی برات شماره ام رو بزارم که بیایی سئول برا خرید کمکت کنم فری شاپ هم اگه مارک بخوایی قیمت تقریبا یکیه یعنی برابری دلارش یکی میشه کره هم فری شاپ بزرگ و قشنگی داره
سلام مهرگان عزیزم خوبی؟ببخشید که من خیلی گرفتارم و اصلا نمیام تایپیک خودمون هم مهمون داشتم هم رفتیم مسافرت دیگه اصلا با این دو تا بچه وقت نمیکردم بیام نت والا سئول هنوز سرده شکوفه ها دراومدن ولی هوا سرده هنوز نمیشه گفت هوا بهاریه! الان هم که اوضاع اصلا خوب نیست فقط دعا کن جنگ نشه ما که همش تو دلهره و استرس هستیم من دوست ایرانی دارم ولی همسراشون خارجین رستوران ایرانی؟چون یدونه بود که بست و رفت