لطفا به اشتراک بگذارید صبا دختری از جنس دیگر امروز هم طبق روال همیشه داشتم تو سایت ها و وبلاگ ها چرخ میزدم و به سادگی پس از چند دقیقه ازشون رد میشدم ولی وقتی وارد یکی از این هزارن وبلاگ شدم نتونستم به راحتی ازش رد بشم وبلاگ مال پدر رنج کشید پدر صبا بود www.sabayepedar.net پدر که از همه چیز خودش حتی کلیه اش به خاطره دخترش صبا گذشته بود … نمیدونم چه حسی بود که من رو نگه داشت تو این وبلاگ و نشستم و تک نک مطالب رو خوندم و با خودندن هر مطلب بیشتر به صبا نزدیکتر میشدم صبا که الان ۱۰ سال بیشتر نداره وباید مثل بقیه دختر های هم سن و سال خودش با عروسک بازی کنه و تنها غم و غصه اش همین عروسک ها باشه ولی نبود سال ۸۶ صبا کوچولو که بعد از یه سردرد و مراجعه به پزشک ها متوجه میشه توموری در مخچه اش است که باید عمل بشه اولین عمل رو سه روز بعدش انجام می ده و عمل های دیگه پس از عمل ها و تاکنون بیش از24 عمل جراحی انجام میده و پس از یکی از همین عمل های در ۲۰/۴/۱۳۸۷ در ای سی یو به دلایلی که روشن نیست ؟؟؟ صبا دچار ایست قبلی و پس از ۵ بار احیا به کما می رود و دیگه زندگی صبا با زندگی من و شما داشتیم متفاوت میشه پس از آن ضریب هوشی صبا به ۵ می رسد و پزشکان از صبا قطع امید میکنند و پدر و مادر صبا مجبور مشونداز صبا در خانه نگهداری کنند و هزینه های سنگین آنها راوا میدارد که از وسایل زندگی خود حتی کلیه خود بگذرندولی حتی کوچیکترین نا امید ی در این پدر و مادر ایجاد نمیشود … پدر و مادر صبا از طریق مراجع قانونی برای روشن شدن حقایق در مورد به کما رفتن صبا که به دلیل اصلی آن نرسیدن اکسیژن در ای سی یو بود نیز پی گیر هستند ولی.................... در آخر اگر مایل کمک به این خانواده و صبا کوچولو هستید میتوانید ازاین طریق نیز اقدام کنید
وب سایت : www.blog.sabayepedar.net لطفا به اشتراک بگذارید
سلام مامانای گل عید همگی مبارک بیائید عیدیهامون به صبا را هر چقدر که میباشد برای کمک به ادامه درمانش به حساب او واریز کنیم آدرس سایت صبا http://www.sabayepedar.net شماره تماس پدر صبا 09178879199 شماره حساب صبا که در سایت میباشد بانک ملت به شماره حساب ۱۴۰۵۳۸۶۸۱۵ بنام صبا فروزنده شماره کارت عابربانک پارسیان بنام صبا فروزنده ۶۲۲۱۰۶۱۰۳۹۳۶۴۹۸۱
سلام مامانای گل عید همگی مبارک بیائید عیدیهامون به صبا را هر چقدر که میباشد برای کمک به ادامه درمانش به حساب او واریز کنیم آدرس سایت صبا http://www.sabayepedar.net شماره تماس پدر صبا 09178879199 شماره حساب صبا که در سایت میباشد بانک ملت به شماره حساب ۱۴۰۵۳۸۶۸۱۵ بنام صبا فروزنده شماره کارت عابربانک پارسیان بنام صبا فروزنده ۶۲۲۱۰۶۱۰۳۹۳۶۴۹۸۱
من نمیدونستم امدی ایران منم نبودم دنبال کارام بودم
کاشکی میشد میدیدمت
فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...
مهرک جون من به عنوان دوست شمارو اضافه میکنم لطفا okکن
یه سوال داشتم
بوسسسسسسسسسسس
فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...
مهرک جون تو کادر صورتیه که اسمت هست سمت چپ کنار پاکت نامه هر شخص یه گردی هست که موس رو میبری طرفش مینویسه پیغام خصوصی و واسه هر که بخوای میتونی پیغام خصوصی بفرستی عزیزم
امیدوارم با این توضیحات کج کوله متوجه شده باشی[
من الان برات یه پیغام فرستادم اون بلای صفحه زیر اسمت نوشته که شما 1 پیغام دارین روش کلیلک کن میره رو پیغامه
مرسی عزیزم
از سراسر دنیا عزیزانتان در ایران را سورپرایز کنید! هدایای جدید سیمیا را دنبال کنید گروه سیمیا اولین ارائه دهنده خدمات به ایرانیان خارج از کشور Www.simiaservice.com