2777
2789
سلاااااااام مهرک جون خوبی

بچه هاااااا خوبن ؟ هواا سرد شده نه

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خدا رو شکر
ما هم خوبیم عزیزم
زمستون رو بگو ،هر چند شماها عادت کردین

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...
پس اینطور هنوز عادت نکردی من آدم سرمایی هستم

من نمیام چون مدرسه بچه ها شروع شده ولی همسرم مرتب میاد

میگم این صفحه رسمی من و تو شده

راستی وایبر داری ؟؟؟

مرسی عزیزم پس خصوصی برات پیغام میزارم
بووووووووووس

سلام مهرک جون. من مستانه هستم که پارسال ازت راجع به زندگی تو کره پرسیدم. الان اومدم اینچه اون زندگی میکنم. راجع به مراکز خرید ازت سوال داشتم.که کجاها میشه باقیمت مناسب خرید کرد. اینجا من فقط تو مرکز کرید میشناسم. ای مارت و اسکور. میشه راهنماییم کنی
سلام عزیزم خوش اومدی انشاله بهت خوش بکذره اینجا هر وقت خواستی بیا سؤول یه روز با هم باشیم برات تلفنی رو هم میفرستم به ایمیلت

عزیزم منظورت خرید خونه است؟ که من همون ایمارت و هوم بلاس و کیمز کلاب رو میرم برا خرید لباس و کفش و کیف و ،،،،اینا هم از مرکز خرید اینجا که خیلیییییی هم قیمتها عالیه
مستانه جون منم اول که اومده بودم از شابینک سنترها خرید میکردم با قیمت ،،،،،اوه ولی الان فقط از همین بیزنس سنترها خرید میکنم البته فقط با کش میشه خرید کرد نه کردیت کارت ولی قیمت عالیه

دیکه نمیدونم جی مبخوای بدونی بهم زنک بزن یا شماره بده من تماس میکیرم عزیزم تا بعد بای
ممنون عزیزم. ما الان تو یک مجتمع به نام هاربور نزدیک مراکز خرید ncزندگی می کنیم. درست متوجه نشدم منظورت اینه که برای خرید لباس و .... هم همین ایمارت و .... برم؟اینجاها از همه جا بهتره؟
منم کره میخوام حتی پوسان

نا چینجا سئول سلگوشیپایووووووووووووووووو

یارابونن چینجا چوکه نه یو

بکهواجام شوپینگ هریاگویو . اومک هه کاریاگویا . اوپا کنستی کاریاگو

کریگو سئول کیلی سانتک هریاگو تااااااااااااا چوا هه یو

خدا کجاست؟؟؟؟دلم کمی خدا می خواهد...خود خود خود خدا را می خواهم..