2777
2789
مهرک جون شما از هزینه دانشگاه برای ارشد خبر داری عزیزم

سئول عزیزم خوبه سرد شده نه ؟

به جای من شما که کره این برین دوکبوکی - نه میان - رمیان - بولگوگی - انواااع کیم چی - حتی جاجانگ میان بخورین

اوووف گشنم شد
خدا کجاست؟؟؟؟دلم کمی خدا می خواهد...خود خود خود خدا را می خواهم..
عززززیزززم دلم برات تنک شده بخدا خیلی کار دارم فقط به سر تو تایبیک کاهش وزن میام وقت نمیکنم زیاد بیام نت
نه قربونت برم خبر ندارم ولی بسته به رشته هست که هزینه جقدر باشه تازکیها یکی از خانمهای همین تایبیک اومدن اینجا ولی به نظرشون اینجا خیلی کشور کرونیه که صد البته هست تازه حقوقشون هم به دلاره اکه خواستی بیایی قبلش یه سر برا تخمین هزینه هات بیا و ببین بعد تصمیمت رو قطعی کن عزیزم
تو خیلی کره ای بلدی ها من بعد از شش سال هنوز سلام و تشکر و خداحافظی بلدم فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مهرک جون منم دلم برای شما تنگ شده راستش منم خیلی نی نی سایت نمیام دیگه

اره میدونم خیلی کشور گرونیه ما رو همم که به سختی راه میدن

ناسلامتی 1 سال و خرده ایه دارم زبان کره ای میخونم دائم فیلماشونو میبینم تازه ایشالا از سال دیگه میخوام برم مدرسه کره ایا

تا خدا چی بخواد اگه جور بشه که ارزومه بیام کره
خدا کجاست؟؟؟؟دلم کمی خدا می خواهد...خود خود خود خدا را می خواهم..
سلام
دوستان عزیز خارج از ایران و یا کسانی که مشتری خارجی دارند.
...........
فروش نفت و پتروشیمی ایران به هر کشوری که بخواهید.

بصورت مستقیم از وزارت نفت ایران بدون هیچ خلاف و ابهام و یا قاچاق.

دلیل فروش:به دلیل اینکه نفت ما تو تحریم هست و متاسفانه بشکه های زیادی نفت روی دریا بلااستفاده مونده.

فروش زیر قیمت.

موقعیت مناسب برای تجارتی بزرگ.

برای اطلاعات بیشتر لطفا ایمیل بدید.
مرسی
من رنگین کمونم....اما آدم هفت رنگی نیستم!
سلام بچه ها

من یه سوال دارم اگه می دونین لطفا جواب بدین

فک من یه مشکل داره و اینجا به چند تا دکتر مراجعه کردم و فقط یکیشون گفته که می تونه مشکلمو برطرف کنه اما من نتونستم کامل بهش اطمینان کنم

من توی سایتا دیدم که مردم کره عملای زیبایی خصوصا فک زیاد انجام میدن و نتیجه عملاشون هم خیلی عالیه

حالا شما می دونین که این آمار مربوط به کره شمالی هست یا کره جنوبی؟؟؟
عزیزم کره جنوبیه کره شمالی که مردم بنده خداش غذا ندارن بخورن عمل زیبایی انجام نمیدن اصلا مدل زندکی شون فرق داره
کلا کره ایها تو قسمت دهان و دندان مشکل دارن جون صورت شون ریز نقشه معمولا فکاشون جلو هست یا دندوناشون سوار همه اینه که اکثرا عمل زیبایی صورت انجام میدن
یادمان باشد با آمدن زمستان، اجاق خاطره ها را روشن بگذاریم تا دچار سردی فاصله ها نشویم...

یلدای امسال کنار عزیزانمان در ایران باشیم

گروه سیمیا اولین ارائه دهنده خدمات به ایرانیان خارج از کشور
http://www.simiaservice.com/gift/
سلام به همه دوستای عزیزم........ساکنین کره هم من خیلی از آشنایی باهاتون خوشحالم.....میخوام بدونم کره واقعا

همون چیزیه که تو فیلماشون نشون میدن....؟؟یه کشور زیبا که مردمش همه شادن و مدام درحال تفریح کردنن با زندگیای

نسبتا ساده اما خوشگل و خوشرنگ با خیابونای منظم و تمیز و مردم مودب و خوشرو......؟؟؟؟

من واقعا دلم میخواد بیام اونجا زندگی کنم.......فقط نمیدونم چطوری باید خرجمو درارم اونم با یه بچه.........!!!!!!سرخوشم نه؟؟؟؟
بافت لباس بچه گونه. کیسه خواب وکلاه و شال ودستکش ست وست های اتلیه ای زیبا ودوست داشتنی .... مامانهایی که دارین نینی دار میشین حتما ببینین خوشتون مییادhttp://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=24095
***گرم باف*** هر نوع بافتی رو سفارش میگیرم کلوپhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=24095 وبلاگhttp://garmbaf.loxblog.com/
سلام من یه ده روزی مسافرت بودم ببخشید عسل جان الان هستم عزیزم سوال داری بگو

سحر جان کره کشور خوبیه اصلا فقیری که بیرون گدایی کنه نمیبینی(لااقل من ندیدم) بجز جمع کردن پول برا کلیسا که یه ادم متشخص با اهنگ کنار خیابون میایسته و فقط پلاکارت دستشه با اطلاعات

اره مردمش فوق العاده شادن چون پولدارن.غذاشون رو دوست دارن،ماشین خوب سوار میشن،تحصیلاتشون عالیه،همه خونواده دور همن،همیشه گروهی از پیر زنها یا مردها رو میبینی که دور هم دارن میخورن و میگن و میخندن ،مدام در سفرن چون یکی از بهترین پاسپورتهای دنیا رو دارن و واحد پول خوب....اما همه جا همجور ادمی پیدا میشه این وسط جوونهای خل چلی هم دارن که از اثر تکنولوژی زیاد خودکشی هم میکنن!

کلا تمیزن و تقریبا مدام در حال جارو کردن تو خیابون و پیاده رو هستن گاهی برا ما خنده داره که داره باد میاد و برگا رو میریزه این اقاهه هی زیر درخت جارو میکنه!!!!

عزیزم فیلم که اسمش با خودشه فیلمه ولی در کل کشور فوقالعاده امنیه