2777
2789
عزیزم ما اقامت کاری داریم هر سال تجدید میکنیم از سال پنجم اقامت هم میشه درخواست ویزای دایم داد که ما هنوز اقدامی نکردیم چون هم باید زبانشون رو بلد باشیم که نیستیم هم بچه ها باید برن مدرسه کره ای که نمیخوایم

کارمون هم بله تجارت هست
مهرک جون ممنون از توجهت.......اگه کسی بورسیه کره بشه و مدرکشو از اونجا بگیره امکان کار کردن در زمینه رشتش فراهمه یا در این مورد هم سختگیری میکنن؟من کل تابیکو خوندم و دیدم نوشتی برای کسب کار نسبت به اتباع خارجی سختگیرن
من رشتم روانشناسی و دوست دارم واسه بورسیه دانشگاه سئول اقدام کنم و دلم میخواد همونجا بمونم.........میشه بگی یا برام ببرسی......اینم ببرس که دانشگاه ملی سئول روانشناسی بالینی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سحر جان من یه دوست فرانسوی دارم که میخواست همین کار شما رو انجام بده البته اگه درست متوجه شده باشم اون میخواست از خود کره بورسیه بگیره و بعد برا همینجا کار کنه ولی نشد یعنی ندادن میگفت که باید یه راهی پیدا کنه که از فرانسه بورس شه و اینجا فقط درس بخونه بعدشم مثل بقیه اپلای کنه برا کار تو کره

اگه منظورت بورس شدن از ایرانه که فکر کنم باید از همون دانشگاهت بپرسی که برا کره سهمیه دارن یا نه

یه مشکل دیگه هم هست سحر جان اینکه اینجا محدودن دانشگاههایی که به زبان انگلیسی درس بدن پس گزینه هات محدودتر میشن یا اینکه باید کره ای یاد بگیری
برا کار گرفتن تو کره بازم میگم که سخته تو این کشور گزینه اولش مردم خودشونه این الویت یعتی 99 درصد شغلهای کره اون الویت الباقی هم شغلهاییه که نیاز دارن خارجی بیاد مثلا سرمایه گذاری کنن یا کارمندهایی شرکتهای خارجی بزرگ که ماموریت میان مثل جنرال موتور یا بوش

سحر جان من خودم فکر میکنم این امنیت بالا و خوشبختی مردمشون به همین دلیله چون برا همه امکانات در اولویت هستن
مهرک جون کلا دانشگاه های کره وقتی به یه خارجی بورسیه میدن یک سال آموزش زبان کره ای میذارن براش بعد وارد دانشگاهشون میکنن......آره دانشگاه ملی سئول منظورمه.....فقط من چون هنوز مسلط به زبان کره ای نیستم نمیتونم از سایتش اطلاعات دزیافت کنم.....گفتم شما اگه دوست کره ای داری حتما اونا در جریانن یا میتونن بفهمن که این دانشگاه رشته روانشناسی بالینی داره یا نه
مهرک جونم من از مشکلم تو صفحه قبل گفتم

حالا سوالم اینه که کره یه کشور گرونه؟ یعنی مثلا هزینه ها از ایران گرون تره یا ارزون تر؟

من می خوام بدونم که هزینه جراحی و دکتر تو ایران بیشتر در میاد یا تو کره؟
سلااااااااااااااام مهرک جون دیدم تاپیک بالاس زود اومدم تو

سئول عزیزم خوبه خیلی سرده نه ؟

زبان کره ای اصلا هم سخت نیست فقط علاقه میخواد به نظرم

هانگوگ مللو اریابجی انسیم نیدا چینجا چه می سایو چینگودل
خدا کجاست؟؟؟؟دلم کمی خدا می خواهد...خود خود خود خدا را می خواهم..
سحر جون دوست من بورسیه دانشگاه انگلیسی زبان شده تو سئول یه دانشگکاه خیلی خوب رشته مکانیک ارشد 70 درصدشو کره میده 30 درصد خودش خیلی راضیه

ایشالا قسمت ما بشه البته من دوست دارم دانشگاه کره ای زبان بخونم حتی خود سئول هم نباشه برام مهم نیست من پوسان رو هم خیلی دوست دارم دیوونه لحجشووووونم
عسل جون من چند نفر اشنای ایرانی کره ای دارم میگن برای زندگی تو کره باید پولدار باشی در این صورت بهترین تفریحات و بهترین زندگیو میتونی داشته باشی و بهت خوش میگزره