عزیزم ما اقامت کاری داریم هر سال تجدید میکنیم از سال پنجم اقامت هم میشه درخواست ویزای دایم داد که ما هنوز اقدامی نکردیم چون هم باید زبانشون رو بلد باشیم که نیستیم هم بچه ها باید برن مدرسه کره ای که نمیخوایم
مهرک جون ممنون از توجهت.......اگه کسی بورسیه کره بشه و مدرکشو از اونجا بگیره امکان کار کردن در زمینه رشتش فراهمه یا در این مورد هم سختگیری میکنن؟من کل تابیکو خوندم و دیدم نوشتی برای کسب کار نسبت به اتباع خارجی سختگیرن من رشتم روانشناسی و دوست دارم واسه بورسیه دانشگاه سئول اقدام کنم و دلم میخواد همونجا بمونم.........میشه بگی یا برام ببرسی......اینم ببرس که دانشگاه ملی سئول روانشناسی بالینی داره؟
سحر جان من یه دوست فرانسوی دارم که میخواست همین کار شما رو انجام بده البته اگه درست متوجه شده باشم اون میخواست از خود کره بورسیه بگیره و بعد برا همینجا کار کنه ولی نشد یعنی ندادن میگفت که باید یه راهی پیدا کنه که از فرانسه بورس شه و اینجا فقط درس بخونه بعدشم مثل بقیه اپلای کنه برا کار تو کره
اگه منظورت بورس شدن از ایرانه که فکر کنم باید از همون دانشگاهت بپرسی که برا کره سهمیه دارن یا نه
یه مشکل دیگه هم هست سحر جان اینکه اینجا محدودن دانشگاههایی که به زبان انگلیسی درس بدن پس گزینه هات محدودتر میشن یا اینکه باید کره ای یاد بگیری
برا کار گرفتن تو کره بازم میگم که سخته تو این کشور گزینه اولش مردم خودشونه این الویت یعتی 99 درصد شغلهای کره اون الویت الباقی هم شغلهاییه که نیاز دارن خارجی بیاد مثلا سرمایه گذاری کنن یا کارمندهایی شرکتهای خارجی بزرگ که ماموریت میان مثل جنرال موتور یا بوش
سحر جان من خودم فکر میکنم این امنیت بالا و خوشبختی مردمشون به همین دلیله چون برا همه امکانات در اولویت هستن
سحر جان امروز از دوستم پرسیدم میگفت رشته اون رو اینجا بورسیه نمیکنن که معماری و تمدن شناسی باستانیه(ترجمه اش همین میشد) حالا ممکنه برا رشته های دیگه داشته باشن
مهرک جون کلا دانشگاه های کره وقتی به یه خارجی بورسیه میدن یک سال آموزش زبان کره ای میذارن براش بعد وارد دانشگاهشون میکنن......آره دانشگاه ملی سئول منظورمه.....فقط من چون هنوز مسلط به زبان کره ای نیستم نمیتونم از سایتش اطلاعات دزیافت کنم.....گفتم شما اگه دوست کره ای داری حتما اونا در جریانن یا میتونن بفهمن که این دانشگاه رشته روانشناسی بالینی داره یا نه
عسل جون من چند نفر اشنای ایرانی کره ای دارم میگن برای زندگی تو کره باید پولدار باشی در این صورت بهترین تفریحات و بهترین زندگیو میتونی داشته باشی و بهت خوش میگزره
خدا کجاست؟؟؟؟دلم کمی خدا می خواهد...خود خود خود خدا را می خواهم..